Coros Pace Pro tanıtıldı

Merhaba,

Coros Pace Pro geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Öne çıkan başlıca özelliklerini resmi sitesinden Türkçe’ye çevirdim:

• 1,3 inç AMOLED dokunmatik ekran
  • Yeni işlemci. PACE 3’ten 2 kat daha hızlı
  • 38 saat GPS aktivite takibi (All Systems On) / 28 saat (All Systems On, Always-On Display ile)
  • Günlük kullanım ve uyku takibi için 20 güne kadar pil ömrü / 6 gün (Always-On Display ile)
  • Gelişmiş optik nabız sensörü
  • İndirilebilir global çevrimdışı haritalar. Haritada sokak isimleri vs yok fakat bu özelliğin güncellemeyle geleceği söyleniyor.
  • 5 ATM
  • 32 GB bellek (Pace 3’de 4GB vardı)

Daha önce Coros saat kullanmadım. Herhangi bir modelini deneyimlemiş ya da şuan kullanan varsa düşüncelerini almak isterim. Apple Watch Series 9’um var ve bir süredir koşu odaklı saat alsam mı, Coros uygun olur mu gibi ikilemler yaşıyorum.

İyi forumlar.

3 Beğeni

Bende pace 2 modeli var. GPS iyi çalışıyor pil ömrü gayet yeterli haftada bir kez şarj edince dört kere koşabiliyorum hafta boyunca hiç kapatmıyorum koştuğum zamanlarda GPS ve arkasındaki optik sensör sürekli açık onun dışında kullanım zamanlarında optik sensör belirli aralıklarla açılıyor.
AliExpress’ten Magena marka göğüs bandı aldım Son derece uyumlu çalışıyorlar Bluetooth bağlantısı bir kere bile kopmadı.
Cep telefonu aplikasyonuyla gayet uyumlu fakat aplikasyon içerisindeki menüler veya önermiş olduğu antrenman programları hakkında çok fazla bir yorum yapamayacağım çünkü Garmin, polar Gibi markaları kullanmadım.
Saatte eksikliğini hissettiğim en önemli kısım üçüncü parti programlarla uyumlu çalışmıyor dolayısıyla müzik dinleyemiyorum.
Uygulama menüsünün görselleri de bu şekilde

4 Beğeni

Çok teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için. Bu yeni çıkan modelde de müzik platformları yokmuş. Sadece mp3 dosyaları ekleyerek dinlenebiliyormuş. Kaldı ki onla da kim uğraşır, bilemiyorum.

Genel olarak yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla eksilik olarak müzik platformlarının ve temassız ödemenin olmaması vurgulanmış. İkincisi bizde zaten komple yok. Bazı yerlerde de uyku takibinin (evrelerinin) çok başarılı olmadığı söylenmiş. O da şahsen benim çok umurumda değil açıkçası. Uyku süresini tutturması kafi.

Saatin kendi aldığı verileri çok güvenilir bulmadığınız için mi göğüs bandı aldınız? Yoksa sadece siz şahsen daha fazlasını istediğiniz için mi?

2 Beğeni

Ben göğüs bandını o zaman çok ucuza bulduğum için almıştım. Bir YouTube videosunda görmüştüm kullanan kişi çok memnundu. Bir de ayrıca Crossfit yaptığımda yazın nabız 180 leri buluyordu onun takibini yapmak için tercih ettim. Ben Amazon üzerinden direk Amerika dan aldım. O zaman vergiler bu düzeyde değildi. Müzik önemliyse Garmin forrunner serileri daha mantıklı olabilir.

2 Beğeni