Selamlar,
Şöyle yeni bir saat var
Vaat ettikleri ve batarya ömrü fiyatına göre çok iyi görünüyor. Bilen, kullanan var mıdır?
Selamlar,
Şöyle yeni bir saat var
Vaat ettikleri ve batarya ömrü fiyatına göre çok iyi görünüyor. Bilen, kullanan var mıdır?
Saat hakkında hiç bir bilgim yok… İlk defa şimdi gördüm ve görür görmez makyajlı Garmin Forerunner 735XT olduğunu düşündüm. İncelemeye devam ettikçe Garmin’den başka izlerde gözüme çarptı; mesela SWOLF. Bence bu saatin arkasında ya Garmin yada Garmin’in üretimini yapan Tayvan’lı şirket var.
Merhabalar,
Saat hakkında bilgim yok. Swolf ; mesafe ve kulaç sayısını harmanlayan bir formül. Yüzmedeki verimliliğinizi sayısal olarak görmenize yarıyor. Bildiğim kadarıyla Garmin’in tekelinde olan bir formül değil. Tıpkı Vo2Max gibi.
Doğrudur. SWOLF sadece aklıma gelen bir örnek oldu. Belki de daha önce bunu bir özellik olarak ön plana çıkaran başka bir markanın dikkatimi çekmemiş olmasındandır.
229 dolara yeni model coros pace 3.
Pace 2 fiyatı 200 dolardı.Çift frekans gps için bile polar ignite 3 mü bu mu dedirtiyor?(bu özellikte en yakın fiyatlı saat ama coros 3 daha uygun)
Özellikler (google çeviri)
Yeni nesil optik kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri
Doğru yükseklik ölçümü için barometrik altimetre
Yolda kalmanıza yardımcı olacak Breadcrumb navigasyon özelliği
Her zaman açık 1,2" transflektif dokunmatik ekran
Kesin mesafe hesaplaması için çift frekanslı GPS
Dahili ses desteği ile en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarın
Yukarıdaki bağlantıda daha fazla detaya göz atabilirsiniz.
Coros’un decathlonda satılan saati ve Pace 3 arasındaki farklar nelerdir bilen var mı? Google’da ingilizce aratınca daha sonuç bulamadım.
Nabız bandını ve Pace 3’ü sipariş vereceğim duruma göre amazon’dan, eğer decathlonda satılan model biraz daha iyiyse decathlondakini alabilirim.
Merhabalar, ben yaklaşık olarak 5 gün önce amazondan saati sipariş ettim ancak ilk başta teslimat tarihi verilmedi daha sonrasında da sipariş iptal edildi. Anladığım kadarıyla saatin satışı var görünüyor ancak amazonun Coros’la alakalı tüm ürünlerinde bir stok sorunu var. İsterseniz siz de deneyin ancak bir süre sonra iptal edilme ihtimali var siparişinizin.
Bir kere daha oldu bu durum. Amazon stok gösterip siparişleri iptal etti sonradan. Bilgilendirme için teşekkürler.
Ben de daha önce COROS sipariş vermiştim. Fakat benim siparişimde iptal edilmişti. Yenilerde corosun kol nabzı bandını sipariş verdim ve çabuk bir şekilde teslim edildi. Siparişlerin iptal edilmesinin 150 euro’luk gümrük sınırı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Maalesef bu sınır bir çok ürüne daha kolay ve ucuz ulaşmamıza engel oluyor. Sağlıklı günler dilerim.
Apex 2 ile aynı özellikte olduğunu anladım,yanlışım varsa düzelt.Aynı özellik değil ama karşılaştırma aşağıda var…Kaynak:
11000TL de pace 3’ü 7000TL’ye almak varken fazla ama farklı modeller.
Ama stokta 13 kaldı diye gelmeyecek şey için para almak da ,Amazon’un yaptığı, basitlik…
https://www.amazon.com.tr/COROS-PACE-Frekanslı-Navigasyon-Antrenman/dp/B0D1R24XWF
Ayrıca Nike ulaştıramam derken, Amazon gümrük bende,sen hiçbirşey ödemeyeceksin diyor.
Tek Türkçe yorumda benimkisi ![]()
Coros TR distrübitörlüğü gelene kadar pace 3’ü erteliyorum o halde.
İran (!) yada Yunanistan’a yolun düşerse:
Hay bin İran’da da olması şaşırtıcı da ülkemizde olmamasına şaşırmıyorum.
Merhabalar, coros pace 3 ü Türkiye de alabileceğim bir yer var mı acaba?? corosturkiye isimli bir sayfa var ama fiyat çok uygun göründüğü ve iletişim adresi görmediğim için buradan sormak istedim.
Orası sahte site,sakın oradan alma,birkaç kez konusu geçmişti.
Teşekkürler, tahmin ettim. Amazfit lere bakacağım.
Decathlon İngiltere coros pace 3’ü satıyor.Bizde yok.Pekş Yunanistan, onlarda da yok.Bulgaristanda ise var.En yakını Burgaz’da, deniz kıyısı ama stok var mı bakmalı gitmeden önce ![]()
Bizim ülkede yok demişmiydim, 8 bine piyasayı sarsabilecekken yok.Hiç yok.(tamam apex 2 ve decathlon için üretilenler var pace 3 yok)
Whatsapp Destek Ekibimize hafta içi 09:00-18:30, hafta sonu 10:00-18:00,
Çağrı Destek Ekibimize hafta içi 09:00-18:30 arası ulaşabilirsiniz.
Mail Destek Ekibimize musterihizmetleri@decathlon.com adresimizden hafta içi 09:00-18:30, hafta sonu 10:00-18:00 arası destek alabilirsiniz.
[
Çağrı Merkezi
0 (850) 532 33 22
](tel:0850 532 3322)