Coros Max Hr ve Digerleri

Selamlar,

Nabiz konusunda biraz karistim ve isin icinden cikamadim. Coros Pace 2 kullaniyorum, gorece kosuda yeniyim (C25K 2. hafta) ve degerlerimi duzgun okumak icin acaba ucunden hangisini secerek okuma yapmam gerekiyor? Max HR yaptigimda threshold ile aerobic arasinda oluyorum. Reserve’e bakarsam da endurance kisminda. Yani bir onemi yok mu yoksa gelisim icin neleri dikkatle incelemeliyim sizce?

Bir de Coros kullananlara bonus sorum olsun, GPS sistemlerinden glonass olani mi kullaniyorsunuz yoksa beidou mu? Beidou sanki biraz yavas ve daha az accurate gibi geldi bana.

Merhabalar. Ben de coros pace 2 modelini kullanıyorum. c25k programı kullanmanızdan koşuya yeni başladığınızı varsayıyorum. Bundan dolayı şimdilik max heart rate sizin için yeterli olacaktır. Rekabetçi ve yüksek nabızlarda antrenman yapmıyorsanız, laktat birikimi olmaz. Bu sebeple şimdilik ona ihtiyacınız olmadığı kanısındayım.

2 Beğeni

Evet yeniyim, yürüyüş için de kullanıyorum ve çok teşekkür ederim daha ilerisi için bakmama gerek yok yani.

GPS uyduları seçeneği hakkında bilginiz var mı peki? Hangisi Türkiye için daha efektif?

Beidou cin uydu sistemi idi yanilmiyorsam. Sistem arasinda galileo varsa bu ara daha verimli, gectigimiz haftalarda glonass ile ilgili sorunlar yasadik diger cihazlarda da …

1 Beğeni

Ben “GPS, glonass galileo,Qzss” kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. En fazla 3-4 saniyede GPS i buluyor.

2 Beğeni

GPS, Galileo ve QZSS iki seçenekte de mevcut, tek değişken Glonass ve Beidou. Glonass daha çok tercih ediliyor sanırı, @ylmzahmet07 de kullanıyormuş, böyle devam edeyim o zaman ben. Çok teşekkürler.

2 Beğeni

Aşağıdakini kullanmadım ama kafan biraz daha karışsın yada bunlar bunlar da varmış diyebilirsin:

https://runalyze.com

Bildiğim programdan devam etmeli, çıkan değerlerin değişimini gözlemleyip ilk elden karşılaştırabilirsin.

2 Beğeni

Çok teşekkürler, karışsın istiyorum esasen çünkü öyle daha iyi anlarım gibime geliyor, hep öyle cumburlop dalarak yolumu bulmayı severim haha. İnceleyeyim burayı da.

1 Beğeni