8-9-10 Mayıs 2026’da yapılacak olan 12.Tahtalı Run To Sky yarışının kayıtları 1 Eylül’de açılıyor.
Yeni instagram paylaşımına göre 65K Berg Sky Race parkuru kalkıyor yerine 43K Phaselis parkuru geliyor.
Bu gidişle Türkiye’deki bütün organizasyonlar uzun parkurları iptal edip kısa parkurlarda yarış düzenleyecek
Katılım ücretleri belli olmuş. 27K için erken kayıt 80€. Daha sonra yapılacak kayıtlar 110€ olmuş bu yıl.
Göreceli daha makul fiyatlarla kayıtlar açıldı,geçen sene bana cok yuksek gelmişti bu yüzden en sevdiğim yarış olmasına rağmen katilmamıştım. 2026 yılı icin ilk kayit olduğum yaris oldu umarim sağlıkla biter
Yılbaşı kampanyası yapmışlar. Skyrunner yarış listesine girdiği için fiyatlarını €uro’ya geçirip bir anda arttırdıktan sonraki sene yarış listesinden çıkartılmalarını takiben yerli yarışçılarla yeniden baş başa kalan Tahtalı Run to Sky, agresif kampanyalar ile kaybettiği yerli yarışçı kitlesine yeniden ulaşmaya çalışıyor.
1 Alana 1 Bedava, şaka değil gerçek.
Aslinda 2. Bedava demek x2 kayit ucreti koyduk demek de oluyor
gecen yil da 200 avro kayit ucreti koymalari ile isvicre - monaco - avusturya alplerindeki benzer yarislarin bile citasinin uzerinde bir fiyat tarifesi denediler..
Cografyaya uzuluyorum sadece boyle heba oluyor potansiyeli. Kendim tatil planlar kendim zirveye kosarim dusuncesindeyim artik. Ilk edisyonundan beri 5 - 6 kez katilmistim oysa.
27k parkuruna 80 euro verip kayit olmustum simdi 110 euroya 2 kisi kayit yapılıyor bi ara şimdi kayıt ol seneye ücretsiz tarzı bi uygulama da yaptılar… bence yanlış erken kayıt olanlara saygısızlık
14 Şubat içinde aynı şekilde bir kampanya yaptılar. Tabiki yine erken kayıt olanlar için birşey yoktu. Geçen yıl ki fiyat politikasından sonra çok fazla insanı küstürdüler ve şimdiye kadar hiç yapmadıkları kampanyaları yapıyorlar. Gelecek yıl erken kayıt yaptırmayacağım. Tekrar böyle bir kampanya yapılırsa kayıt olup ikinci kişi için kaydı forumdan isteyen birine armağan edeceğim.
Geçen seneki fiyatlandırma politikası üzerine yaptığımız muhabbetleri çok iyi hatırlıyorum. Bu sene düzeltmek için bütün tuşlara basıyorlar sanırım ama doğru yol bu değil sanki ya.