Conner Mantz adım ve basış şekli

Şu sağdaki adama birçok insan koşma der ya da tabanlık, özel ayakkabı veya başka ilginç tedaviler önerir. Adam Amerika’nın en hızlı maratoncularından Conner Mantz.

Sorununuz yoksa, bir ağrı, sızı sakatlık durumu yaşamıyorsanız sadece görüntüden dolayı düzeltme veya tedavi arayışına girmeyin. Herkes çok düzgün adım atacak veya basacak diye bir şey yok.

Şurada videoda karşıdan görebilirsiniz

16 Beğeni

Off dizler başka, bambaşka yere bakıyor.

@spinodal videoyu eklemiş zaten, instegrama giremeyen 40 yaş üstüne gelsin youtube bağlantısı :slight_smile: Farklı videoymuş, sol ayak çok net içe basarken adam kuş gibi rahat kanatlanıyor.

4 Beğeni

Bu haftasonu New York Maratonu Kadinlar son km leri izlerken dikkatimi gecen senenin sampiyonu bu senenin ikincisi Hellen Obiri’nin kosu stili cekti. Vucudu one yatik, Kollar farkli sekilde calisiyordu, hatta son kmlerde yorgunluktan boyle kostugunu hatta dusecegini dusundum. Meger youtube da Hellen Obiri 'nin kosu stili analiz edilmis ve gecen sene New York Maratonunda ardinda ikinci olan Letesenbet Gidey Ile gorselllerin destegi Ile kiyaslanmis. Bu tarz kiyaslamalar benim cok hosuma gidiyor, izlerken goremediklerimi fark ediyorum.

Meraklisi icin kiyaslama linki

Obiri - Gidey Kosu Stil Kiyaslamasi (ING)

4 Beğeni

bende böyle koşarken çarpık gidiyorum :slight_smile: çok dert ederdim demek ki boşuna dertlenmişim

2 Beğeni

Bu da başka bir görüntü. Koşu formu görseldeki kadar dramatik görünmüyor.

1 Beğeni