İnsan 45 yaşında da olsa @ozgurman’ın çocuğunun yaşadığını yaşayabiliyor, hafif hafif kapılara nesnelere kolla birlikte saat ekranını çarpıyorum(istemsiz), insanlık hali.
Not: @muyu kullanıyor 255’i ve memnun oldugunu forumda yazmıştı sanırım.
Ben bu sekilde getirttim son saatimi. Bir sorun da olmadi. Tespit derken ne gibi bir tespit olacagini anlamadim. Bu kosu saatlerinde radyo yok sanirim. Bandrol gibi bir durum olmamasi lazim.
Bu arada garmin 50 ve 255 arasindaki farklar o 50 eurodan daha kiymetli bence. Ya da garmin 55 yerine coros pace 2 veya 3 dusunurdum boyle bir durumda.
@fatihboyaci , @muyu değerli katkılarınız için teşekkür ederim. Biraz daha etraflı değerlendirip ona göre sipariş vereceğim o halde
@muyu , tespitten kastım, gümrük memurlarının, yolcu beraberinde gelen valizi x-ray’den geçirip açtırarak, kutulu saatin varlığını tespit etmesi idi. Radyo ve SIM kart yok, dolayısıyla bandrol uygulaması yok gibi yorumluyorum ben de.
@muyu@fatihboyaci tavsiyeniz üzerine 265 EUR’ya Amazon Italya’dan, arkadaşımın adresine sipariş verip FR255 aldım ve geçen hafta kutusuyla birlikte valizinde Türkiye’ye getirdi sorunsuz bir şekilde.
Güle güle kullan, kullanım kılavuzunda faydalan,çok daha verimli olur; sağlıklı sporlar
Çok kabaca kullandıkça deneyimini, olumlu olumsuz hisleri de yazarsan süper olur saat konusunda
Çok kısa özetlemem gerekirse, başlangıç seviyesi koşu için beklentimin oldukça üzerinde ve çok memnunum. 7/24 bileğimde duran bir uzantı haline geldi. Gece uyurken saat takmaya hiç alışık değildim, uyku icin biraz kaba ve silikon kayışı zamanla yumuşayıp sağa sola takılıp rahatsız edebiliyor. Ekran camı oldukça sağlam, pat küt bir yerlere mütemadiyen çarpmama rağmen gözle görülür bir çizık bile olmadı. Kullanım açısından da GPS, nabız ve diğer analitik sensörleri de yol koşusu için gayet kalibreli. Hatta HRM Dual Plus nabız bandı aldım kalp sorunum olduğu ve nabzımı yakın takip etmem gerektiği için, ama sonuçlarda bariz bir fark gözlemleyemedim. Sanıyorum artık FR265 var ve FR255’in yerine Garmin bunu pazarlıyor.