Merhabalar
Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının duyurulmasından sonra o taraflarda yarışlara bakmaya başladım ama öncesinde maraton hazırlanmaya başladığım için bu askıda kalmıştı taki bir çok türk sporcunun Chios hardstone trail koşusunu koştuğunu hatta bu sene için kayıtlı koşucu listesine baktığımda da bir çok türkün kayıt olduğunu görene kadar. Belki forumda yarışta koşmuş veya kayıt olupta gidecek arkadaşlar vardır.ulaşım konaklama vs gibi bilgiler verebilir ve sonrası için düşünenlere bilgi olur diye konuyu açmak istedim.
Merhaba,
Chios Hardstone Trail koşusuna bu yıl katılacaklardan biri benim Ulaşım Çeşme-Sakız arası çalışan feribotlarla yapılmakta ve yarışa katılacaklar için feribot bileti 45 Euro yerine 36 Euro olacak (Sunrise Tours firması indirimi yapıyor). Biz Sakız merkezde bir otelde kalacağız ve merkezde otel seçenekleri fazla (booking aracılığıyla yaptık rezervasyonumuzu). Koşu başlangıcı uzak bir noktada ve oraya servis olacağını düşünüyorum (geçen yıl yol koşusunda arkadaşlarımızı servislerle götürmüşlerdi yarış alanına). Web sayfaları Yunanca ve İngilizceye çevirerek kayıt yaparken özellikle doğum tarihi alanlarında sorun çıkabiliyor. Diğer taraftan instagramda “chiosrunning” adıyla profilleri var ve buradan İngilizce olarak yazıştığınız zaman en kısa sürede size yanıt veriyorlar. Başka sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanıt vermeye çalışırım.
Görüşmek dileğiyle.
İzmir maratonuna kayıt olduğum için bu sene katılamıycam ama seneye için çok hevesliyim. Umarım sağlıklı ve keyifli bir yarış olur sonrasında deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim özellikle konaklama ve alana ulaşım
Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Deneyimlerimizi paylaşacağım.
Bizim de bu yılki yol koşusuna katılma düşüncemiz var. Koşu rotasına bakıp start-finiş noktasının merkezin dışında olduğunu görünce acaba servis var mıdır yoksa konaklamayı o taraflara yakın mı seçmek gerekir diye düşünmüştüm ki;
geçen yıl yol koşusunda arkadaşlarımızı servislerle götürmüşlerdi yarış alanına
bilgisi tam zamanında yetişmiş oldu
Herkese merhabalar, bu yarışı bulup, takvime alıp, birden bire popülerleştiren benim. Geçtiğimiz yıl TEAMRUNBO takvimine aldım, sebebi yurtdışı hedef yarışım önüne kısa ve teknik ve tabii ki gitmesi kolay, masrafı az bir yarış koymaktı.
Şu 2 reels paylaşım da bu yarıştan.
Ayrıca,
https://www.instagram.com/p/CrqMNHiNfZw/?igsh=ZHcxMHFubW5oZDJn
https://www.instagram.com/p/CrqVpJdNgV6/?igsh=MWJ2bTZqeHRvMjUxcA==
https://www.instagram.com/p/Crs5YeaNRsl/?igsh=MWJ1a2cza3d3ZG5yOQ==
Keyifli, zor, teknik bir parkur bekliyor gidenleri. Şimdiden iyi eğlenceler.
Teamrunbo yarış takvimi için hakkınız ödenmez bende ordan takibe almıştım ayrıca yarışın youtube sayfasında da varsınız
Bu arada iyi ki konuyu açtın ve hatırlattın. Emre’nin videosunu izlerken gülmekten yine gözyaşlarına boğuldum. Bu hali o kadar komik ve samimi ki, kafalar gitmiş filan, adam yaşını bile doğru söyleyemeyecek halde müthiş bir mücadele ile gelmiş finişe…
Kayıtlar açıldı arkadaşlar…
Kalimera
Bu başlık altında biraz kendim çaldım kendim oynadim gibi oldu ama kusuruma bakmayın. team run bo yarış takviminde 2024 de görmüştüm bu yarışı ama o zaman izmir maratonu hazırlığında olduğumdan 2025 e kısmet demiştim derken vakit geldi ve kayitlar açılınca da neden olmasin diyip adayı incelemeye başladım. Arastirmada öncelik ulaşım vize ve konaklamaydı.organizasyon anlasmali ve indirimli otel öneriyor ama bizim tercihimiz @giustiniani_apartments oldu. konum,temizlik ulaşım vs hersey cok güzeldi ulaşımda organizasyon zaten feribot indirimi veriyor.bize sadece gidip koşmak kaldı ve tabiki birde gezmek,adada rahatca gezmek icin de araba kiralamak sart.
Gezilecek alanlari da 3 gune bölüp persembeden yola çıktık,persembeyi secme sebebimiz cuma gunu yoğunluğunda kapıda vize kuyruğuna girmemekti iyiki de oyle yapmışız
Yarışa gelince 2k asfaltta ve yokuşla başladığımız ve son 1k asfaltta bitirdiğimiz keçi gibi tırmandığımız zorlu ve teknik parkurdu.hele %20 eğimlerde tırmandığımız birkaç km resmen hayatı sorgulatti.single track yollar taşlık patikalar orman içi geçişler kendine aşık eden doğası cok güzeldi.nereye benzer denirse cok degisik parkurlarda fazlaca deneyimim yok ama likyanin çıralı tekirova etabina biraz benziyor,latmosa gitmedim ama benzetenleri duydum,boyle bir yarış
Organizasyona gelince de cok başarılı ve cok samimiydi ya hic birsey aksamadı ya da bizler hissetmedik.kesinlikle emek verimiş bir yarış. Daha da çok övgüyü ve desteği hakediyor.
Yarış sonrası buz gibi yerel bira ve dondurma efsaneydi,meyve,kola,su,ızgara… resmen çok güzeldi.
Fiyat olarak hepimizin dert yandığı bu dönemde kendi sitelerinden yaptigim icin de sadece 20 euroydu…
Umarim gitmek isteyenlere faydali bir yazi olmuştur
Teşekkürler