Chios hardstone trail run sakız adası

Merhabalar
Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının duyurulmasından sonra o taraflarda yarışlara bakmaya başladım ama öncesinde maraton hazırlanmaya başladığım için bu askıda kalmıştı taki bir çok türk sporcunun Chios hardstone trail koşusunu koştuğunu hatta bu sene için kayıtlı koşucu listesine baktığımda da bir çok türkün kayıt olduğunu görene kadar. Belki forumda yarışta koşmuş veya kayıt olupta gidecek arkadaşlar vardır.ulaşım konaklama vs gibi bilgiler verebilir ve sonrası için düşünenlere bilgi olur diye konuyu açmak istedim.

5 Beğeni

Merhaba,
Chios Hardstone Trail koşusuna bu yıl katılacaklardan biri benim :slight_smile: Ulaşım Çeşme-Sakız arası çalışan feribotlarla yapılmakta ve yarışa katılacaklar için feribot bileti 45 Euro yerine 36 Euro olacak (Sunrise Tours firması indirimi yapıyor). Biz Sakız merkezde bir otelde kalacağız ve merkezde otel seçenekleri fazla (booking aracılığıyla yaptık rezervasyonumuzu). Koşu başlangıcı uzak bir noktada ve oraya servis olacağını düşünüyorum (geçen yıl yol koşusunda arkadaşlarımızı servislerle götürmüşlerdi yarış alanına). Web sayfaları Yunanca ve İngilizceye çevirerek kayıt yaparken özellikle doğum tarihi alanlarında sorun çıkabiliyor. Diğer taraftan instagramda “chiosrunning” adıyla profilleri var ve buradan İngilizce olarak yazıştığınız zaman en kısa sürede size yanıt veriyorlar. Başka sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanıt vermeye çalışırım.
Görüşmek dileğiyle.

7 Beğeni

İzmir maratonuna kayıt olduğum için bu sene katılamıycam ama seneye için çok hevesliyim. Umarım sağlıklı ve keyifli bir yarış olur sonrasında deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim özellikle konaklama ve alana ulaşım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Deneyimlerimizi paylaşacağım.

2 Beğeni

Bizim de bu yılki yol koşusuna katılma düşüncemiz var. Koşu rotasına bakıp start-finiş noktasının merkezin dışında olduğunu görünce acaba servis var mıdır yoksa konaklamayı o taraflara yakın mı seçmek gerekir diye düşünmüştüm ki;

geçen yıl yol koşusunda arkadaşlarımızı servislerle götürmüşlerdi yarış alanına

bilgisi tam zamanında yetişmiş oldu :slight_smile:

4 Beğeni

Herkese merhabalar, bu yarışı bulup, takvime alıp, birden bire popülerleştiren benim. :face_holding_back_tears: Geçtiğimiz yıl TEAMRUNBO takvimine aldım, sebebi yurtdışı hedef yarışım önüne kısa ve teknik ve tabii ki gitmesi kolay, masrafı az bir yarış koymaktı.

Şu 2 reels paylaşım da bu yarıştan.

Ayrıca,
https://www.instagram.com/p/CrqMNHiNfZw/?igsh=ZHcxMHFubW5oZDJn

https://www.instagram.com/p/CrqVpJdNgV6/?igsh=MWJ2bTZqeHRvMjUxcA==

https://www.instagram.com/p/Crs5YeaNRsl/?igsh=MWJ1a2cza3d3ZG5yOQ==

Keyifli, zor, teknik bir parkur bekliyor gidenleri. Şimdiden iyi eğlenceler. :dancer:

10 Beğeni

Teamrunbo yarış takvimi için hakkınız ödenmez bende ordan takibe almıştım ayrıca yarışın youtube sayfasında da varsınız :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Bu arada iyi ki konuyu açtın ve hatırlattın. Emre’nin videosunu izlerken gülmekten yine gözyaşlarına boğuldum. Bu hali o kadar komik ve samimi ki, kafalar gitmiş filan, adam yaşını bile doğru söyleyemeyecek halde :rofl: müthiş bir mücadele ile gelmiş finişe… :muscle::trophy::1st_place_medal:

8 Beğeni