Merhaba, aslında koşuya yeni başladım ama şöyle bir durum var, yaş 44 , iş hayatı yoğun tabi aile hayatıda yoğun olduğundan zamanı iyi değerlendirmek açısından, iş çıkışı eve koşarak gitmeyi planlıyorum. Evle iş arası 3 km alternatif yollarla 5 km yapabilirim. İşte koşu kıyafetlerini giydiğimde diğer giysileri koyup yanımda taşıyabileceğim tipte sırt çantası varmı dır ,varsa link isim tavsiye verirseniz sevinirim.
mesut hocam, çabanız ve düşünceniz harika, umarım süreklilik sağlarsınız. maliyeti de göz önüne alırsak deca*hlon’da satılan çantalar sizin için ideal olacaktır.
burada çanta seçerken kapasite olarak belirleyici kriter ayakkabılarınızın durumu. eğer gün içinde giydiğiniz ayakkabılar ile iş çıkışı koşacaksanız sadece kıyafetler için hacim daha düşük seçilebilir.
fakat, hayır ben koşu ayakkabılarımı ayrıca yanıma alacağım ve iş çıkışı değiştireceğim derseniz, sizin boy 182 ayaklar büyük olabilir
tahminim 15litre kapasite bir çanta seçmeniz.
bunun en iyi yolu varsa yakınınızda bir decat*lon mağazasında çantayı denemeniz olacaktır. ayrıca 3-5 km nispeten kısa mesafe, bu nedenle koşu çantası dışında belki daha kullanışlı bir sırt çantası da işinizi görebilir.