Aklımda almak istediğim var ama fiyat yüksek gönlünde yatan bunun İçin beklemeli miyim yoksa saymış olduğum diğer ayakkabılardan birini mi almalıyım bilemiyorum
Şahsen ben ayakkabı ve aksesuar noktasında çok fazla detaya takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki bunu araştıran, detayı ile uğraşan, bundan keyif alan insanlara saygım sonsuz. Şahsen ben çok aşırı tercih etmiyorum, genel bir bilgi yeter diyorum şimdilik, bakalım ilerde görüşüm değişir mi bilemiyorum.
Bahsettiğiniz ayakkabılar hakkında fikrim yok, yorumlardan bende acaba Nike denesem mi bir diye düşünmeye başladım. Yakın zamanda da bir ayakkabı almam lazım ama şunu da belirtmek isterim. Mesela bu grupta doğru dürüst yorumunu pek duymadığım bir ayakkabıdan bahsetmek isterim. Ben koşuya başladıktan bir süre sonra Skechers ın Arch Fit Erkek Gri Spor Ayakkabı 232040 GYNV
ayakkabısını denedim aldım ve çok hoşuma gitti. Aslında ayakkabı anladığım kadarıyla koşu ayakkabısı bile değil , yürüyüş ayakkabısı. Ayakkabıyı aldıktan sonra o ayakkabı ile yaklaşık 1500 km ye yakın koştum. Yarışlara onunla katıldım ve çok memnun kaldım ama artık değiştirmeyi düşünüyorum. Yastıklaması kalmadı gibi hissediyorum.
Skechers veya buna benzer farklı marka kullananlar varsa benim gibi onlardan da yorum almak isterim. Teşekkürler.
Evet yakın zamanda achill tendonu sakatlığı geçirdim yastıklaması iyi olan bu ayakkabıları tercih ettim Ama bu konuda tamamen kararsızım siz çok güzel açıklama yaptınız teşekkür ederim bilginiz için
Bu tarz ayakkabıları alırken aslında ayak yapısına hangisi uygun diye profesyonel bir mağaza olsa deneme şansımız olsa ne kadar iyi olurdu ya da böyle bir yer var benim haberim yok mu onu da bilmiyorum
Eğer sakatlık amaçlı bir şey arıyorsanız react infinity 2 izmir optimumda 850tl idi en son belki vardır. Bir de güvenilir Instagram koşu sayfalarinda ucuza veriyorlar bazı ayakkabıları burda yazmam uygun olmaz. Urunnumut instagramim yazayim size
Çok teşekkür ederim ben İzmir’deyim zaten Optimuma bakarım deneyerek almak isterim Özellikle ayakkabıda kesinlikle internetten bilmeden ayağıma giymeden alamam
Ben uzun süredir New balance 1080w10 verisyonu kullanıyorum pek bilinen bir ayakabı değil.
Kesinlikle çok konforlu ve sürratli bir ayakkabı. Kumaşı nedeniyle çorap gibi ayağı sarıyor ve hafif su geçişleri v.s su almıyor. Pegasus 36 kullandım 38 için diğer arkadaşlarım da mutlu fakat New balance daha üst seviye bir modeldir.
Sonraki model olarak puma deviate nitro aldım fakat karbon taban New balance o yumuşak yapısından sonra zor geldi.
Yine de en güzeli deneyerek almak.
1000 km den sonra New balance tabanı 15 km sonrasında yeri hissetirmeye başladı. Fakat hala altı erimesi ve kumaşı yırtılmadı.
Islak zeminde kayma sorunu hiç yaşamadım.
Patika koşusu da yaptım.