Bugün gerçekleşen yarışa şirket takımıyla birlikte katıldık. Açıkçası 10km yarışından çok bir beklentim olmuyor ama organizasyonu çok beğendiğimi belirtebilirim. Su noktaları oldukça yeterliydi. Parkur çok güzel zaten. İstanbul’daki en güzel parkura sahip. Gördüğüm kadarıyla dereceye giren sproculara da hayli ödül verdiler.
Bugün hava çok güzeldi. Eşikte koşarken çok çok rahat hissettim. Yarış sonrası konuştuğum herkes de aynı fikirdeydi.
Parkurda az az eğim var. Dümdüz diyemem ama çok da yokuş hissetmedim.
Wc olmaması büyük eksi. Belediye nasıl bunu düşünemez? Kuruçeşme’dekini de açtırmamışlar… 2000 kişi kayıtlı idi…Opet WC’sini kullandırmak zorunda değil ki! Parkur zaten bizim, semt de bizim…
Dostum bu bolca ödül derken) bizmi göremedik zaten yaşlarda sadece kupa verildi ( ama bir dünya kayıt parası almasını biliyorlar genelde 1. Olan işte ehh 2. Ve 3. Olanlarada birsey vermediler yani ödüller bolca değil nerdeyse yoktu
Sadece 1. Gelen arkadaş sponsor ödüllerimin hepsinden aldı saat nike spor ayakkabı masaj cıhazı va… 2. Ve 3. Gelen arkadaş masaj cıhazı ve nir küçük heidye ( saat ve ayakkabı verilmedi ) yani her sene daha kötü ödüller ama fiyatlar 4 katı )
Dostum orda saat yazıyor ama vermediler yani orda yazışanların hepsini vermediler 1. Olan bütün sponsor ödülleirnden nerdeyse aldı 2 . Ve 3. Olan sadece masaj cıhazı ve bir kaç küçük sponsor ödülü aldı