Bosphorun 10k yarışı

Bugün gerçekleşen yarışa şirket takımıyla birlikte katıldık. Açıkçası 10km yarışından çok bir beklentim olmuyor ama organizasyonu çok beğendiğimi belirtebilirim. Su noktaları oldukça yeterliydi. Parkur çok güzel zaten. İstanbul’daki en güzel parkura sahip. Gördüğüm kadarıyla dereceye giren sproculara da hayli ödül verdiler.

Bugün hava çok güzeldi. Eşikte koşarken çok çok rahat hissettim. Yarış sonrası konuştuğum herkes de aynı fikirdeydi.

Parkurda az az eğim var. Dümdüz diyemem ama çok da yokuş hissetmedim.

Yarışın videosuna buradan ulaşabilirsiniz:

19 Beğeni

Kuruçeşme starttan Bebek’e 3K git, 3K dön Kuruçeşme’ye. 5K nasıl oluyor :blush:

Ayaklarına sağlık Gökhan, çok rahat görünüyorsun koşarken. Süren çok iyi

Bu ‘U’ dönüşlü parkurların en güzel tarafı karşıdan gelen tanıdıklarla selamlaşmak sanırım.

2 Beğeni

Çok doğru :slight_smile: bir hesaplama hatası olmuş. Stravadan haritadan kontrol ederek giriyorum kmleri aslında ama burada bir akıl tutulması olmuş :slight_smile:

Evet karşıdan bravolar geldikçe daha koşulur oluyor. Çok teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

Wc olmaması büyük eksi. Belediye nasıl bunu düşünemez? Kuruçeşme’dekini de açtırmamışlar… 2000 kişi kayıtlı idi…Opet WC’sini kullandırmak zorunda değil ki! Parkur zaten bizim, semt de bizim…

2 Beğeni

Bir de gördüğüm çoğu kişi 10k pr dan oldu parkurun 9.85-9,95 arası çıkmasından.

2 Beğeni

Parkur ve organizasyon çok güzeldi fakat tuvalet olmaması büyük eksiydi bence.

Bir de cihazım 10.75km ölçtü mesafeyi. Strava’da kontrol ettiğimde herhangi bir anormallik de göremedim. Gerçek mesafe neydi acaba?

1 Beğeni

Dostum bu bolca ödül derken) bizmi göremedik zaten yaşlarda sadece kupa verildi ( ama bir dünya kayıt parası almasını biliyorlar genelde 1. Olan işte ehh 2. Ve 3. Olanlarada birsey vermediler yani ödüller bolca değil nerdeyse yoktu

2 Beğeni

Şu sayfada yazan ile uyumsuz eğer vermedilerse.

Zaten genelde 1-2-3 için 5-4-4 çeşit sponsor ödülleri, yaş gruplarında madalya vs.

Şu sayfada en alttaki 2 fotoğrafta genele ödüllerin verildiği görülüyor.

2 Beğeni

Evet yaş grubuna dikkat etmemiştim. Aklımda kalan elleri dolu dolu bir Abdullah Tuğluk :slight_smile: fakat dereceye girenler diyerek yanlış ifade etmişim.

2 Beğeni

Sadece 1. Gelen arkadaş sponsor ödüllerimin hepsinden aldı saat nike spor ayakkabı masaj cıhazı va… 2. Ve 3. Gelen arkadaş masaj cıhazı ve nir küçük heidye ( saat ve ayakkabı verilmedi ) yani her sene daha kötü ödüller ama fiyatlar 4 katı )

4 Beğeni

Dostum orda saat yazıyor ama vermediler yani orda yazışanların hepsini vermediler 1. Olan bütün sponsor ödülleirnden nerdeyse aldı 2 . Ve 3. Olan sadece masaj cıhazı ve bir kaç küçük sponsor ödülü aldı

2 Beğeni

10,5k koşusuna katılacak var mı Nisan’da? Daha önce katılanlar organizasyon nasıl?