Bisiklet konulu YouTube kanalım

Merhaba değerli Koşu Forum kullanıcıları,

Hayatımda ilk defa Youtube kendimi yükledim ve çok değişik hissettim. Kamera çekimi veya kamera önüne hiçbir zaman alışamadım fakat insanların ne düşündüklerini umursamadan Youtube mecrasına ben de katılayım diyorum. Kategorim bisikletler ve aklıma ne geliyorsa :slight_smile:

10 yılı uzun süredir bulunduğum bir yazılımcılar platformunda ve burada tanıttım sadece. Sizlerin de beğeni ve yorumlarınızı almak isterim :slight_smile:

11 Beğeni

Kısa video şeklinde, çekim kalitesi güzel olmuş :clap::+1:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim Fatih bey, uzun ve konuşmalı videolar olsun istiyorum ilerleyen zamanlarda. Bilmem başarabilir miyim :slight_smile:

1 Beğeni

Gayet güzel.Özellikle Millet Bahçesi civarından pedallamaya başlayıp Kayseri-Develi yolunda bir iniş videosu çekebilirseniz harika olur.Bir yanda Tekir bir yanda Erciyesler.Araç sürmekten ekstra keyif aldığım bir güzergah.

2 Beğeni

Şu an bir tane 13 mini telefonum var açıkçası, onu kullanmayı düşünüyorum ilk başta. Bu yıl erciyes tırmanışlarımız çok olacak, çok fazla video çekmek istiyorum. Telefonu göğsüme sabitleyebilsem en azından yine benim için iyi olur. Aklımda gopro kameralar var ama onlarda bayağı pahalı geliyor.

Araç? Sanırım araba :slight_smile: bisiklet pedallayalım dilerseniz veya yavaş yavaş koşmaya çalışalım?

2 Beğeni

Güzel olmuş mutlaka devam ettirin. Kayseriden selamlar

2 Beğeni

Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuzdan dolayı. Bisiklet var ise pedallayabiliriz, yakınsanız koşu planı yapabiliriz :slight_smile:

1 Beğeni

Benimde bisiklet alasım geldi inanın Güzel hissiyatlar uyandırıyor

3 Beğeni

Açıkçası kendimi en çok özgür hissettiğim alanlardan bir tanesi bisiklet pedallarken aldığım hissiyat idi. Tavsiye ederim, mutlaka pedallayın :slight_smile:

4 Beğeni


Geçen hafta ufak bir sürüş yaptım yaklaşık 6 km git-gel mesafesi yaptım ilerleyen zamanda ihtimal ama gerçekten eğlenceli Sağlıcakla bol pedallar

2 Beğeni

Başarılar hocam, yavaş yavaş artacaktır km’ler eminim.

Geçtiğimiz pazar günü biz de Sivas yoluna çıktık Kayseri’den. Yokuş aşağı pedal çevirip bisikletin gitmediğine şahit oldum, efsane rüzgar esiyordu. 2 gün hasta yatırdı ama değdi, bayağı iyi antrenman oldu bizler içinde :slight_smile:

2 Beğeni

Bisiklet var ama genelde sıcak havaları tercih ediyorum. Cumartesi günü için Alidağ 360X2 koşu planım var sizide beklerim.

1 Beğeni