6136 Sayılı Kanun Taşınması Yasak Olan Bıçaklar
Bunlardan birkaçı şu şekildedir. Şiş, kama, balyoz, keser, ustura, kasatura, pala, çakı, jilet, cop, kamçı, satır, şiş, tornavida ve çivili sopa gibi bıçak ve aletler taşınması yasak olanlardır.
6136 Sayılı Kanun Taşınması Yasak Olan Bıçaklar
Bunlardan birkaçı şu şekildedir. Şiş, kama, balyoz, keser, ustura, kasatura, pala, çakı, jilet, cop, kamçı, satır, şiş, tornavida ve çivili sopa gibi bıçak ve aletler taşınması yasak olanlardır.
İsmail boşuna ‘vileda sapı’ taşımıyor
baksana herşey yasak..Beyzbol sopası da serbest galiba, çevirmede ’ beyzbol oynuyorum’ denilebilir.Canlılara fiziki şiddet uygulamayalım arkadaşlar, elektro şok cihazının sesi yeterli oluyor çoğu zaman. Asıl söylemek istediğim: bence oylamada bir seçenek eksik: ‘spor düşmanı yönetim zihniyetleri’
Admin edit: Bu fotograf buyuk ihtimalle gercek degil. Montaj ya da AI generated…
Nasreddin Hoca bir köye gitmiş. Tam köye girerken bütün köpekler birleşip başlamışlar havlamaya. Hoca şaşkın, korku içinde… Bakmış köylüler köpeklerine sahip çıkmıyor. Çaresiz, “iş başa düştü” deyip yerden bir taş alıp köpeklere atmak istemiş. Eğilmiş yere ama taşı yerinden kımıldatamamış. Hangi taşa el atsa hiçbiri yerinden kımıldamamış. “Allah Allah” demiş Hoca, “bu ne biçim memleket? Taşları bağlamışlar, köpekleri salmışlar!
bir arkadaş köpekler için biber gazı önermişti. taşıması kolay olur demişti. Kullanan varmı bilmiyorum.
Kendinizi güvende hissettiğiniz aleti taşıyın.
Spor yapan kişi canlılara kasten zarar verme niyetiyle alet taşımaz. Kendisini koruma ve caydırma maksadıyla taşır.
Koşan kaç kişiyi kolluk kuvveti durdurup üzerini aramış. " Vayy senin üzerinde yasaklı alet var çık savcının karşısına"
![]()
Bunu arkadaşlığınızı gözden geçirmek için bir fırsat olarak düşünebilirsiniz.