Beypazarı Ultra Trail

Herkese merhaba,

Güzel bir haber! Beypazarı Ultra Trail, 1 Haziran’da kayıtların açılacağını duyurdu. 3-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonla ilgili parkur bilgileri ise henüz paylaşılmadı.

Yakın coğrafyamızda yeni bir organizasyonun daha eklenmesi mutluluk verici.

12 Beğeni

Yakındaki bir organizasyon, parkurlar belli olsun gidebilirim ben de :+1:

7 Beğeni

Süper bir haber. Kendi adıma tam da bozulan antrenman düzenini oturtmak için motivasyon gereken bir anda geldi. Umarım keyifli bir organizasyon olur. :flexed_biceps:

7 Beğeni

Organizasyonlar ağırlıklı olarak Marmara ve Ege Bölgelerinde yapılıyor. Bu bölgeler dışındaki şehirlerimizde de böyle organizasyonların artması gerekir bence. Hem bu açıdan hem de Ankara’da olması ayrıca memnun edici, bakalım tarihler ve parkurlar netleşince değerlendireceğiz. :clap:

Sitesi de açılmış:

8 Beğeni

Site bugün itibariyle aktif olmuş ama sanıyorum AppHurra üzerindeki kayıtlar henüz aktif değil, “Kayıt Ol” butonu beni anasayfaya yönlendiriyor. *

8K - Hanlarönü Parkuru
19K - Lagania Parkuru
39K - İnözü Parkuru
52K - Kelebekler Vadisi olarak 4 parkur hazırlanmış.

Detaylarını çok inceleyemedim ama programa baktığımda ilk gözüme çarpan konu sanıyorum yarış kitlerinin teslimi merkezdeki bir alanda da gerçekleştirilecek yarıştan önceki günlerde. Kızılcahamam’da bunun sıkıntısını yaşamıştım.

Seri düzeltme: Şu an baktığımda AppHurra’da da sayfası açılmış. Kayıt işlemleri akşam 20:00’da başlayacak olarak gözüküyor.

6 Beğeni

52k parkura baktım, rota halay çekiyor. yarın sakin kafayla etüd edip takvime gore kayit düşüneceğim veya talep yoğunluğuna göre katılacagim.

5 Beğeni

Selamlar, kit dağıtım tarihleri şu şekilde yazılmış AppHurra’da:

1 Ekim Çarşamba ( Eylül ayında açıklanacak)
2 Ekim Perşembe ( Eylül ayında açıklanacak)
3 Ekim Cuma Beypazarı Expo Alanı Kit Dağıtım Çadırı 12:00-20:00 arası
4 Ekim Cumartesi Geç Kit Dağıtımı Beypazarı Expo Alanı Kit Dağıtım Çadırı 06:00-08:00 arası

1 - 2 Ekim tarihlerinde şehir merkezindeki dağıtım muhtemelen Mizuno Armada mağazasında gerçekleşecekmiş.

4 Beğeni

Merhaba, talep yoğunluğunu nereden takip ediyorduk? Aradım ama bulamadım.

Edit: Instagram hesapları varmış. Oradan ulaştım temmuz ayı itibariyle siteden takip edilebilirmiş. 52k göz kırpıyor gerçekten.

Edit son: Dayanamayıp 39k kaydı oluşturdum. Ekimde Ankara serin olur sanırım. Tam koşu havası.

4 Beğeni