Güzel bir haber! Beypazarı Ultra Trail, 1 Haziran’da kayıtların açılacağını duyurdu. 3-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonla ilgili parkur bilgileri ise henüz paylaşılmadı.
Yakın coğrafyamızda yeni bir organizasyonun daha eklenmesi mutluluk verici.
Organizasyonlar ağırlıklı olarak Marmara ve Ege Bölgelerinde yapılıyor. Bu bölgeler dışındaki şehirlerimizde de böyle organizasyonların artması gerekir bence. Hem bu açıdan hem de Ankara’da olması ayrıca memnun edici, bakalım tarihler ve parkurlar netleşince değerlendireceğiz.
Detaylarını çok inceleyemedim ama programa baktığımda ilk gözüme çarpan konu sanıyorum yarış kitlerinin teslimi merkezdeki bir alanda da gerçekleştirilecek yarıştan önceki günlerde. Kızılcahamam’da bunun sıkıntısını yaşamıştım.
Seri düzeltme: Şu an baktığımda AppHurra’da da sayfası açılmış. Kayıt işlemleri akşam 20:00’da başlayacak olarak gözüküyor.
Selamlar, kit dağıtım tarihleri şu şekilde yazılmış AppHurra’da:
1 Ekim Çarşamba ( Eylül ayında açıklanacak)
2 Ekim Perşembe ( Eylül ayında açıklanacak)
3 Ekim Cuma Beypazarı Expo Alanı Kit Dağıtım Çadırı 12:00-20:00 arası
4 Ekim Cumartesi Geç Kit Dağıtımı Beypazarı Expo Alanı Kit Dağıtım Çadırı 06:00-08:00 arası
1 - 2 Ekim tarihlerinde şehir merkezindeki dağıtım muhtemelen Mizuno Armada mağazasında gerçekleşecekmiş.