Dust Event tarafından 11 Mayıs 2025 tarihinde 3.sü düzenlenecek olan Beykoz Trail Run kayıtları açıldı. Yarışta 10K (257 m+) ve 18K (494 m+) olmak üzere 2 ayrı parkur bulunuyor.
Hocam kayıt linki varmı ben bulamadım
Edit: yaklaşık beşyüz katılımcı izle sonuçlanmış Beykoz Trail Run - 2025 Sonuçları
Birkaç ay önceden kayıt olmuştum fakat bu yarışa gitmiyorum.
Gpx datasına da gerek kalmadı.
18K yarışına katıldım. Parkurun 2. km’sine yaklaşınca çapraz eğimli single track’i geçerken dengede durmakta zorlandım orada az kalsın düşüyordum zor toparladım
, bunun dışında ben ve bir çok kişi 13,30 km’deki soldan girilmesi gereken 4. tırmanışın girişini kaçırıp düz devam ettik, saatim 350 m sonra uyarı verdi. Böylece gidiş - dönüş 700 m fazla koşmuş oldum. Burada işaretler vardı ancak sola dönüş için özel bir yönlendirme işareti yoktu, maalesef benim ve bir çok kişinin de dalgınlığına geldi, oradaki işaretleri göremedik.
Bunun dışında Dust Event yarış organizasyonu güzeldi. En profesyonel organizasyonlarda dahil hiçbir trail yarışında göremediğimiz beşerli yaş grubu tasnifi ve kürsü ödülleri vardı. CP yiyecek-içecek ikramları yeterli ve sağlığa zararlı bir şey yoktu. Yarış sonrası ikramları da takdire değer. Barbekü yapıldı. (belki de Türkiye’de tek barbekü ikramlı yarış) Herkese kit çantasında çıkan barbekü fişiyle Köfte-ekmek, Susurluk ayranı, meyve, filtre kahve ve izotonik içecek verildi. Kit çantasında çıkan tişört pamuklu olduğu için koşu tişörtü değildi ancak normal zamanda giyilebilir kaliteli bir tişört, aynı zamanda dağıtılan bandana da iyiyidi. Madalya ise orta sınıf idare eder.