John Kelly, Albert Herrero Casas Damian 3. tura geçmişler,
20 kadar sporcu da 2. turda devam ediyor,
Bu sene Barkley’i yenebilecek çıkacak mı bakalım
-ben bunları yazarken Christophe Nonorgue’de 3. tura geçti, süreler şu şekilde
John Kelly, Albert Herrero Casas Damian 3. tura geçmişler,
20 kadar sporcu da 2. turda devam ediyor,
Bu sene Barkley’i yenebilecek çıkacak mı bakalım
-ben bunları yazarken Christophe Nonorgue’de 3. tura geçti, süreler şu şekilde
Twitter’dan yazı olarak takip edilebiliyor.
Daha önce hiç 6 kişi 4. tura başlamamıştı, ilk rekor geldi böylece
Jasmin Paris’te ilk bitiren kadın olmak için devam ediyor.
Bu sene çok iyi gidiyorlar belli hava şartları da lehlerine görünüyor (donmuş bölgeler için)
Takma isimler de çok iyimiş
Jasmin 4. loop cutoff a takıldı ne yazık ki.
ilk defa beşinci tura 4 kişi çıkmayı başardı Barkley tarihinde. (keith in konuyla ilgili yorumu laz is concerned this will cause people not to apply next year, as they will perceive the course to be too easy.)
Kelly tabiiki başta onunla beraber Sanchez, Sabbe ve Hall son turu atmaya çalışıyorlar.
En çok güldüğüm yorum şu oldu
Up to the information I got now, [#karelSabbe](did arrive as 3th runner, 50’ after John. That means that he can run loop 5 Clockwise, which is an advantage. He had a call with his wife Emma and he said that he’s mind is troubled. Up to his friends it was always troubled !
Son yedi yıldır bitirenin olmadığı yarışı bu yıl 3 kişi bitirmiş. Hava şartlarının önceki yıllara göre daha iyi olmasının da bunda önemli rolü olduğu söyleniyor.
Aurélien Sanchez -Fransa
John Kelly -ABD
Karel Sabbe -Belçika
Ayrıntılar: Sanchez, Kelly, and Sabbe Finish the 2023 Barkley Marathons – iRunFar
2 kez Everest’e tırmanmaktan fazla tırmanış olduğunu okudum.Örneğe bakıyım dedim, sonuç 20.750 metre…2,5 günde 2,35 kez Everest’e tepe noktası mesafesinde tırmanış.Toplamda 200km…Acaba A saatte B kez Everest kadar tırmanış rekoru var mıdır?
1 ay içerisinde 933 mil yani yaklaşık 1.501km koşuda 152,6km tırmanış.Yüzde 10 gibi eğim, Backyard 100’deki gibi.
4-5 ay önce bu rekoru kırmış. Önceki rekoru 30km’nin üzerinde geliştirmiş.
Yerel ultra koşucu Reid Woolsey, bir ay içinde tahakkuk eden en yüksek yükseklik için dünya rekorunu kırdı.