2023’te 7 kişi 24 saat barajını geçmiş. @ominal güneş çarpacak kadar sıcak mı yoksa rüzgar mı (çok kısa baktığımda rüzgar dikkat çekiciydi) etkiledi;rüzgar baş ağrısı migren tetikleyebilir.
@spinodal gecikmeli de olsa duyduk ve daha gecikmeli aksiyon aldık. Elektrik, internet gibi alt yapı sorunları, organizasyonel eğlenceler derken biz de rahat hareket çalışamadık.
Biraz uyku ve kahve ile ekip ayarlara tekrar bakıyor.
Müthiş irade örneklerinden biri bu yarış bana göre. Özel yapan sebeplerden biri de katılımcıların ekip arkadaşları. Onlarsız herhalde yarışa dahil olmak imkansız gibi bir şey olsa gerek. Yarışmayı düzenleyen ekibi de tebrik ediyorum. Bir tek istek hakkım olsa, yayın ile ilgili bir dokunuş talep ederdim. Çünkü bir şekilde koşanlara eşlik etmek istiyor insan. Farkındayım alt yapı sorunları vardı, yine de ben diliyorum.
Koşan, koşmaya niyetlenip elde olmayan sebeplerden koşamayan, destekçi ekiplerin ve yayın ve yapımda emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Ekrandan görebildiğimiz kadarıyla yarışan insanlardan çok sanki herkes bir ekibin parçası gibi dostluk içinde bir aradaydı. Sporun gerçek anlamının sergilenmesi açısından da önemli olduğunu düşünüyorum.
Tur bitiren @OzgurSancak , @hilmiguven , Savaş Lütfi Kara, Hikmet Karakaya.
25 loop Fatma Taş (24saati geçen ilk (?) veya birkaç kadından biri Türkiye’deki yarışlarda.)
Tur, spoiler vermiyorum, son tura 1 arkadaş gidiyor, YouTube’dan biraz geri sarınca sona kalan ve asist eden arkadaşı görüp konuşmaları dinleyebilirsiniz.
Asist yapan arkadaş son 24 saatte sadece jel tüketimi yapmış, daha fazla yıpratıyor bu durum.
Not:Konuşmaların olduğu kısımlardan ayrı bölüm olur YouTube’da.
Tüm koşan,destekleyen ve organizasyona teşekkürler, 37 saat dile kolay.Buradan, koltuğumda şu da olsa iyi olur yayın için dedim ama biraz utandım kendi kendime ; az kaldı Özgür Sancak geliyor.