Backyard Ultra - Türkiye

Onun nedeni şu:örnek

10:40’da ilk lab bitti.
11.43’de ikinci lab bitti.

Bu insan ilk bitimle ikinci birim arası 63dk harcamış anlamında.Takip açısından, günün hangi saati turu tamamlamışa bakmak daha kolay.

Şu açıdan gösterge:
biri 3 turu 44, 46,43 dk tamamlarsa 62, 57 diye gözükecek…

44,46,43,55 dk ile tamamlarsa 62,57,73 dk olarak görülecek(bu kişi yavaşlamış önceki tura göre).Biraz kişinin ne kadar dengede gittiğinin göstergesi.

2 Beğeni

İnternet sebebiyle yayını erken kapattık. 2. yayın linki: https://youtube.com/live/yW_OGDD2v04

3 Beğeni

Cok sacma bir gosterim o halde :smiley: Ben bakinca adam hangi turu kac dkda kosmus gormek isterim. Surekli hesap kitap mi yapacagim.

3 Beğeni

Bunun normali sudur

Ad 1.Tur 2.Tur 3.Tur En Hizli Tur En Yavas Tur Ortalama Tur
Ali Veli 48:12 50:24 45:32 45:32 50:24 47:xx

Hadi son 3 sutun olmasin, o da kabul.

7 Beğeni

Birşeyleri gösterimden değiştiriyorlar:

42 kişi devam.

4 Beğeni

Şu anki gösterim çok daha iyi oldu. Ekip bizi duymuş herhalde :metal:t3:

8 Beğeni

Kaldı 20 kişi,

Garip bir güneş çarpması yaşadım ve erken dnf oldum, @tugrulpeker güzel devam etti ama o da sonunda DNF i tattı,

Bakalım nereye kadar gidecek iş.

6 Beğeni

2023’te 7 kişi 24 saat barajını geçmiş.
@ominal güneş çarpacak kadar sıcak mı yoksa rüzgar mı (çok kısa baktığımda rüzgar dikkat çekiciydi) etkiledi;rüzgar baş ağrısı migren tetikleyebilir.

3 Beğeni

21.turda galiba Mahmut Yavuz’da bıraktı, saydığım kadarı ile 9 kişi devam ediyor

1 Beğeni

@spinodal gecikmeli de olsa duyduk ve daha gecikmeli aksiyon aldık. Elektrik, internet gibi alt yapı sorunları, organizasyonel eğlenceler derken biz de rahat hareket çalışamadık.
Biraz uyku ve kahve ile ekip ayarlara tekrar bakıyor.

4 Beğeni

Stream3 link: 17/03 05:45 https://youtube.com/live/WQKT7cT3fsI?feature=share
finish of LAP 20 - live

9 devam ediyor. Mahmut Yavuz 20. turu tamamladıktan sonra bıraktı

2 Beğeni

2024 yılı 24 turu 8 kişi başarıyla tamamladı.

Özgür Sancak -Hilmi Güven-Fatma Taş-Birkan Halis-
Hikmet Karakaya-Eyüp Kutluhan Doğan-Savas Lutfi Kara-Gürhan Akdağ

Sonuç sayfası yukarılarda kaldı:
https://sonuc.plustiming.com/results.aspx?CId=16389&RId=280

2 Beğeni

Duzeltmelerden sonra harika olmus. Tam aklimdaki gibi… Elinize saglik

3 Beğeni

Müthiş irade örneklerinden biri bu yarış bana göre. Özel yapan sebeplerden biri de katılımcıların ekip arkadaşları. Onlarsız herhalde yarışa dahil olmak imkansız gibi bir şey olsa gerek. Yarışmayı düzenleyen ekibi de tebrik ediyorum. Bir tek istek hakkım olsa, yayın ile ilgili bir dokunuş talep ederdim. Çünkü bir şekilde koşanlara eşlik etmek istiyor insan. Farkındayım alt yapı sorunları vardı, yine de ben diliyorum.
Koşan, koşmaya niyetlenip elde olmayan sebeplerden koşamayan, destekçi ekiplerin ve yayın ve yapımda emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Ekrandan görebildiğimiz kadarıyla yarışan insanlardan çok sanki herkes bir ekibin parçası gibi dostluk içinde bir aradaydı. Sporun gerçek anlamının sergilenmesi açısından da önemli olduğunu düşünüyorum.

4 Beğeni
  1. Tur bitiren
    @OzgurSancak , @hilmiguven , Savaş Lütfi Kara, Hikmet Karakaya.
    25 loop Fatma Taş (24saati geçen ilk (?) veya birkaç kadından biri Türkiye’deki yarışlarda.)
3 Beğeni

Son 2
Özgür ve Savaş

Stream4 link: 17/03 https://www.youtube.com/live/--uxwQmZ17g?si=id94PkIv_J6DwTtJ
32. tur tamamlandı

1 Beğeni

Türkiye rekoru kırıldı,
Artık resmiyet için 1 dnf 1 finisher gerekli,
Durumları iyi görünüyor

3 Beğeni
  1. turdan sonra Özgür Sancak ve Savaş Lutfi Kara yanyana koşuyor, geliş süreleri aynı.Koşu arkadaşlığı :man_running::clap:
1 Beğeni
  1. Tur, spoiler vermiyorum, son tura 1 arkadaş gidiyor, YouTube’dan biraz geri sarınca sona kalan ve asist eden arkadaşı görüp konuşmaları dinleyebilirsiniz.

Asist yapan arkadaş son 24 saatte sadece jel tüketimi yapmış, daha fazla yıpratıyor bu durum.
Not:Konuşmaların olduğu kısımlardan ayrı bölüm olur YouTube’da.
Tüm koşan,destekleyen ve organizasyona teşekkürler, 37 saat dile kolay.Buradan, koltuğumda şu da olsa iyi olur yayın için dedim ama biraz utandım kendi kendime ; az kaldı Özgür Sancak geliyor.

7 Beğeni