Backyard Ultra Dünya Şampiyonası 2024

şöyle de bir enteresanlık mevcut.
Screen Shot 2024-10-21 at 12.03.35

2 Beğeni

Belcika hava sartlari da feci ve hala 15 kisi cok acaip

2 Beğeni

Son iki bir tura daha çıktı.Bu turla 48 saati dolduracaklar sanırım.İnanılmaz!!!

4 Beğeni
  1. 100 mili deviriyorlar
    Ciddi sıkıntı yok şu anda.

Sergei arkadaşları gitti kendisi burada, garipliği yine devam ediyor.

Bazı ülkelerde yarış 50den sonra başlıyor işte… geliriz 2 3 seneye oralara bence, kafada hedefleri doğru koymayla ilgili.

7 Beğeni

Belçika takımı için “LAZ polisi çağır” diye pankart açmışlar, zorla koşturuyorsunuz diye dalga geçmişler :joy:

5 Beğeni

Belcika’da nihayet biri 50. turda birakmis :slight_smile:

3 Beğeni

Bu ikili disinda diger katilicimlar erken biraktigi icin toplam yardimiz dusuk kalmis. Daha erken bitmesine karsin toplam yardda bizim ustumuzde olan ekipler var. Takim dunya sampiyonasi olmasinin bir tarafida bu…

7 Beğeni

53 turda kazanan Savaş Lütfi Kara oldu… Çok acayip.

15 Beğeni

Savas Lutfi Kara nihayet hakettigini aldi. 53 tur muazzam is…

10 Beğeni

53 tur 355 km 1 Finisher

29 Beğeni

Dünya şampiyonası 77. Saatte 7 ülke 25 koşucu ile devam ediyor.

Belçika 8 koşucu ile devam ederek bambaşka birşey yaşıyorlar. Avustralya ve Fransa 4, Amerika Japonya Meksika 3, İsveç 2 koşucuyla devam ediyor.

Harvey Lewis 76. Turda bıraktı. Son dönem garip yarışlarda boy göstermişti ondan diyorum.

Megan Eckert kadınlar rekoru olan 75 turu geçmek için başladı ve başardı, devam ediyor oldukça da iyi görünüyor. İzlanda da güçlü kadınlarla iddialıydı 61 ve 60 da bıraktı son kadın koşucuları, Kanada’dan Amanda Nelson 60 turla en iyi yardını gerçekleştirdi.

Big Dog 23ün asisti Ihor yoktu, yeni evlendi ondan mıdır bilemem.

Seviye tüm Dünya da başka seviyeye çıktı, limiti görmek için yol uzun anlaşılan…

6 Beğeni

Savaş ve Ali’nin ne yeyip içtiğine kadar, nasıl araları değerlendirdiğine kadar merak ediyorum. Tek merak eden de ben değilimdir. Toparlandıktan sonra uzun bir rapor hiç fena olmaz @bikeg

10 Beğeni

Hala 3 ülke yarışa devam ediyor, özellikle Belçika 5 koşucu ile devam etmekte. İnanılmaz.

3 Beğeni

bu insanları ulusal kanalda canlı yayında ağırlamak lazım.

günlerdir süren backyard etkiliğindeki tüm arkadaşlarımız, abilerimiz ülkemizdeki koşu sevdalısı, koşmaya ve spora görnül veren herkese azimleri ile örnek olacak kişiler. :clap: :clap: :clap: :clap:

5 Beğeni

Canlı yayın:

https://www.youtube.com/live/TCxFOyW8aj4

Leaderboard yazan yer:
https://backyardultra.com

Tebrikler koşan arkadaşlara, destekçilere, organizasyona.Çok hızlı mesafe arttı hem ülkemizde hem dünyada.

1 Beğeni

Amerika takımından Megan Eckert 87 tur ile asist olarak tamamladı görünüyor. Kadınlar Backyard rekorunu tam 13 tur geliştirdi yani…

2 Beğeni

Açıkçası ben de beslenmeden antrenman a, yarış stratejisinden varsa kullanılan özel bir malzemeye her detayı merak ediyorum. Özellikle son zamanlarda çok dikkatimi çeken bir format. Mutlaka katılmak istiyorum. Fakat backyard antrenmanı nasıl yapılır bir fikrim yok. İlaveten antrenman konusunda pek de bilgiye ulaşamadım.

2 Beğeni

Rapor yazabilirsem yazıcam, Bike topu bana attı :wink:

Özetle şunu söyliyim, her koşucu kendini tanımalı ve planını ona göre uygulamalı.
Katılan herkesin süre, beslenme, dinlenme ritüeli bambaşkaydı. Bunun antremanı öncelikle 3-5 arası denenebilir sabit bir cp yaparak. Ama asıl olay 24 saat sonrası başlıyor, bu işi kafaya takıp ona göre hazırlanmak gerekiyor. Aralıkta yarış var, dileyen katılıp kendini deneyebilir, yarışlar artacak gibi duruyor 2025 te.

https://backyardultra.com/races/backyard-ultra-tasucu/

2025 Big Dog a Savaş harici gitmenin yolu da bu ağustosa kadar bir yarışta şu an için 83+ yapmak.

7 Beğeni

Bir ornek > Tadımlık Backyard Ultra – Ritim Blog

2 Beğeni

Yapılacaklar listemde hem bölünmüş 100 km hem de backyard denemesi var, 2024 bitmeden en azından birini yapmış olmayı hayal ediyorum.

3 Beğeni