Bu güzel yarış keşke Kapadokya Ultra ile aynı tarihte olmasaydı.
Bu sene katılım bu çakışma yüzünden az olacak gibi gözüküyor.
Yarışa Bir Ay Var ve Katılım İnanılmaz Derecede Az. İptal Olmaz Herhalde Hocam
hocam tarih seçimi maalesef biraz kötü tercih, kapadokya ile aynı güne denk gelmese ben kesin gelirdim. sosyal medya mecralarında da çok fazla göz önüne çıkmıyor.
bodrum, mamaris, fethiye gibi lokasyonlarda son yıllarda koşuya ve spora gönül veren insan sayısında ciddi artış var umarım sayı artar.
endee seneye görüşürüz voyn.
Ekim aylarında sonra bu sene ‘26-27 Nisan / April 2025’ tarihinde yapılacağı açıklanmış. Tesadüfen instagramda gördüm. Sessiz sedasız, kendi sayfasında bile hala 2024 duyurusu var
Nisan/Mayıs ayları baya baya görkemli olacak gibi duruyor.
Efes ile start veriliyor.
İznik Ultra Maratonu, Eğirdir Ultra Trail, Tahtalı Run to Sky, Gebze Ultra Trail, Efeler Yolu Ultra Trail BİRGİ ,Gökçeada Ultra Trail ile bitiyor.
Alternatifleri bol olan, geçen sene birisine katılmış olanın diğerini deneme şansı bulacağı güzel bir 2 ay…
Team Run.Bo sayfasında var, yememiş içmemişler editlemişler
Nisan ayında Fethiye’ye gitmedim ama koşu ve deniz için güzel bir hava olur diye tahmin ediyorum.
Fethiye’den yazıyorum. Selam herkese
Evet bu yıl Nisan ayına alındı ve rotalar güncelleniyor bildiğim kadarıyla. Nisan ayında havalar değişkenlik gösterir burada yağmur yapabilir de fakat net olan şudur ki hava ılıman geçer oteller açılmaya başlıyor. Plaj en temiz haliyle karşılıyor bizleri. Su sıcaklığı genelde yüzülebilir düzeyde oluyor. Umarım ciddi bir katılım olur. Nisan ayı gerçekten çok hareketli geçecek görülüyor tatil tadında koşu aktiviteleriyle
Herkese tadını doya doya çıkartacağı bir yıl dilerim
Bu sene Kapadokya’ya denk geldiğinden katılamadım ama katılmayı çok istediğim yarış. Bir aksilik olmazsa uzun parkurunu bu sene deneyimleyeceğim. Deneyimleyen herkesin çok güzel yorumlarını duydum. Böyle organizasyonlara bizim de destek çıkmamız gerekiyor. Latmos’un Kasım’a taşınması çok iyi oldu.
Ne gündü ama hele yoldaki karşımıza çıkan Likya yolu yürüyüşçüleri in desteği harikaydı. Onca yarış koştum böylesine desteğe şahit olmadım.
Katılmayı çok istemiştim ama Kapadokya ile denk geldiği için katılamamıştım. Her yıl tatile gidip rotayı da yapıyorum. Eğer gerçekten Nisan ayına almışsa Mustafa abi harika olmuş ve katılıyorum ben de o zaman diyorum .
25-26 Nisan 2025 Tarihi Resmi
Antrenmanları Kademeli Arttırıyorum Abi Kısmetse Senle yine kapışırız
Bu yıl 15 k zirveye ve 24 k zirveden aşağıya koşmayı planlıyorum . Serkan da gördüğüm kadarıyla kelebekler vadisine rota araştırıyor eğer dahil ederse öffd diyorum manzaraya harika zorluk da daha fazla olacak
bende babadağ dan sonra açıldım. Haftasonu Marmaristeyiz ekip olarak
Fethiye den biciddi sayıda koşucu orada olacak. Marmaris de güzel bir yarış olacak diye düşünüyorum
Dakikalar önce duyuruldu. Şubat’a kaydı bir yarış. Hemen editlendi efendim. bizde böyle; yemiyor içmiyor, editliyoruz.
Şaka bir yana, tatlı yorum için çok teşekkürler.