-
2025 yılında üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu nefes kesen manzaralarıyla her seviyeden koşucuya hitabeden; 21K yarı maraton, 10K ve 5K mesafelerinde parkurları olan koşu etkinliğidir.
-
Körfezin incisi, kızıl mercanları ve zeytinyağıyla ünlü tarihin Ege Denizi’yle buluştuğu bu şirin ilçemizi keşfetmek için 12-13 Eylül 2025’te Ayvalık’ta buluşalım.
Sitede olan kosu haritalari sitede yazan baslangic noktasi ile uyusmuyor
14 Ağustos tarihli Instagram paylaşımında “Bu yil 3. kez düzenlenecek olan Ayvalik Yari Maratonu’na
Setur Marinas Ayvalik’in ana sponsorumuz olarak destek verecegini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
is birligimiz kapsaminda kayit ve Expo alani Setur Marinas Ayvalik’ta yer alacak; start ve finiş noktasi da burada olacak.” şeklinde açıklama yapılmış.
Uyarınız için teşekkürler. Başlangıç noktası Setur Marinas Ayvalık. Sitedeki harita güncellendi.
Yazıp Yazmamak Arasında Çok Kaldım Fakat Dayanamadım.
Eleştiri Yapmayı Sevmem Ama 21K Koşmuşum ve Finiş İkramı Bir Pet şişe Su, Çeyrek Dilim Elma da Olmamalı. Başka Birşey Yok mu Dedim Karşıda Makarna Arabası Var Dediler Ondada Yarışan Yarışmayan Bir sürü Kişi Sırada. Bence Bu İşleri Daha Özverili Yapmak Gerek
Bir geribildirimde benden olsun. Su masalarına 1 kişi koyarsan kriz kesindir. Ön grubun su almak için atak yapmasına denk geldim. İlginçti.
Ben dalışa gitmişken antremanımı yapmış oldum.
Ülkemizde bu işi yıllardır yapan ve nasıl yapılacağını bilen organizasyonlar ve yarışları belli zaten.
Onun dışındaki para kazanma hevesi ile yapılacak ama liyakata önem verilmeyecek girişimler olarak görürüm. Bu örnekte ve daha bir çok örnekte olduğu gibi ne finiş ikramları, ne su masaları, ne diğer konularda ortalama seviye bir düzen becerisi bile olmaz. Su masasında hiç kimsenin olmadığı yarışları dahi gördüm. Su masasının yanına konulmuş olan kolilerin naylonlarını yırtıp su almaya çalıştığım yarışları hatırladım şimdi.
Bu ve buna benzer yarışlara o parkuru ve o şehri görme bahanesiyle gidin. Kendi yaptığınız bir antrenman ne bekliyorsanız bunlardan da o kadarını bekleyin, daha fazlasını değil. Finişer madalyasını bile bitiş çizgisine yetiştiremeyen organizasyonlar var. O yüzden beklentisiz katılın