17 Mayısdaki Çekmeköy 60 K yarışındada oldu. Aynı tarihlerde farklı yerlerde yarış özellikle ultra maratonların olması.Bunun niçin yapıldıgını,anlayamadıgımı yarış sonrası Bakiye Hanımada sordum. Kendisinin yarış takvimini bir yıl önceden duyurdugunu belirtti. Ultra maratonların azlıgını bildigimiz böyle bir durumda istedigimiz diger yarışa katılamamak gerçekten benim adıma üzücü. Yarış düzenleyen kardeşlerim bunu gözönünde bulundurmanız mümkün mü? İnanın yaptıklarınızı gururla takip ediyorum. Yazdıklarınız,yaptıklarınız o kadar müthişki,her birinde kendimden birşeyler buluyorum,iyiki varsınız.Sevgi ve saygılarımla
Haziran ayında da böyle bir durum söz konusu maalesef…
Yarışarın sayısının, çeşitliliğinin ve coğrafyasının çok olması aslında çok iyi. Koşucu kendine uygun yarışı seçme hakkına sahip oluyor. Asıl sorun bu yarış organizasyonlarını koşacak sporcu sayısının az olması!!! Bu da organizasyonu yapan kişi yada firmaları zor duruma düşurüyor.
Elimizden geldiğince yurt içi ve yurt dışı koşucu sayısını artırmak konusunda çaba sarfetmeliyiz.
Sevgi ve saygılarımla.
2 Beğeni
Biz mesela bu tip sorunlar olmasın, herkes birbirinin yarışını görsün (yani hem koşucular hem organizatörler), bilgilere rahat ulaşılsın diye Runnery’i yaptık bilmiyorum biliyor musunuz. Ama bence her tip yarışın kendine has bir yüksek sezonu olduğu için bu hep oluyor maalesef.
1 Beğeni