adios 8 minimal old school yarış ayakkabısı , heel striker için neredeyse hiç topuk desteği yok , hafif kosucular için 5 K 10 K olur şahsen uzun mesafe yolda koruyucu olmaz
duramo speed var fakat 2. modeli var mi bilmiyorum, benim beğendiğim bir model değil, ekonomik günlük koşu ve antrenman
Antemanlarim maks 10 k
Adios 7 çok sevdiğim bir model ama hiç bir yerde bulamadım kendi numarami o yüzden adios 8 alicam adios 6 da çok severim
Adizero evo al modelide biraz bütçemi aşıyor ama düşünüyorum hiç giymedim aman güzel oldugunubsoyluyorlar
evo sl dayanıklı bir model değil,gözün gibi baksan 600 700 km ömrü var .alt taban boston 12 conti tabanı gibi sağlam ve tutunan değil
Boston 12 modelini başlangıç seviyesinde diyeceğimiz bir koşucuya önerir misin?
Bana göre,
kilosu fazla degilse ve dizlerinden sikayeti yoksa 10 K ya kadar olabilir
iyi hizli dengeli bir ayakkabı bunun yaninda günlük koşu daily trainer yumuşaklığı ve konforu vermez
Bide dizlerimde osgood schaleter hastalığı var iyi yastiklasmasi olmayan atakablira almam iyimidr
geçmiş olsun, tıbbi konuda tavsiye yada yorum veremem
Sportive gunvenilirmidir Pegasus 40 alicamda fiyat ucuz baya
kendi alışveriş tecrübeme göre satın almada , aldığım ürünü kullanmadan iade etmede ve para iadesinde sorun yaşamadım.
Reebok energy x ve Asics gel pulse 15 hakinda düşünceleriniz nelerdir biraz sizi bunaltmıs gibi oldum ama koşu ayakkabısı konusunda çok bir fikrim yok
Bunları yürüyüş ayakkabısı olarak gör bence