Ayakkabı seçimi başlangıç

Selamlar arkadaslar ben kosuya baslayalı 5-6 ay oluyor, kosuya Decathlon jogflow 500.1 ayakkabısıyla basladım ve yaklasik 500-550 kilometre olmustur. Artık koşarken yere basıyormuşum gibi hissetmeye basladigim icin yeni bir ayakkabı almak istiyorum. Ayakkabının tabanında özellikle arka yan taraflarda aşınma var sanırım cok az dısa basıyorum bundan yola çıkarak baslangıc-orta seviye ayakkabılar önerebilir misiniz?

İç ve dışa basanlar için bir de bütçe sorunu eklenirse seçenekler oldukça azaldığından önerim buradan & buradan bütçenize uygun bir ayakkabı alarak buradan alacağınız tabanlık ile kullanmanız.

1 Beğeni

Çok teşekkürler bir sorum daha olucak, Mizuno’nun sayfasinda kendime göre ayakkabı bulurken en son doğal destek veya destek diye 2 ye ayrılıyor bunlardan hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz ? Teşekkürler.

1 Beğeni

Emin değilim ancak sizin durumunuzda destek doğru seçenek olabilir. Bu arada İstanbul’da iseniz Asics Zorlu mağazasında ücretsiz ve fiziksel olarak daha detaylı bir test yapabilirsiniz.

Çok teşekkürler araştırma yaptıktan sonra gitmeye çalışacağım.

1 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam Doğal olan, eğer içe basma sorununuz yoksa yani nötr ayakabılar. Destek olan da içe basma sorunu olanlar için.
Koşma amacına göre aslında belirleyebilirsin alacağın ayakkabıyı. Günlük koşular ve antremanlar için Mizuno nun wave rider 28 modelini tavsiye ederim. Çok memnunum

1 Beğeni