Joma supercross 9 almak istiyorum ama bu ayakkabının fileleri biraz dayanıksız duruyor ve aldığım zaman yırtılacağını düşünüyorum acaba 2-3 bin tl arasında bunun gibi güzel duran asics joma ve merrell marka ayakkabı önerir misiniz? Tabi file olmazsa çok sevinirim. Sağlıklı günler.
Ayrıca under armour charged commit tr3 ü önerir misiniz?
Markası ne olursa olsun file ve Türkiye’de ayakkabı almak şans işi. A markasının filelisinin dayanacağı, B markasının hemen yırtılmayacağını bilmeyiz.Biri amazonda under armaor için hemen yırtıldı demiş vs.
Kısaca sporda giyeceksen, file nefes alması için del ve yıprnma sökülmeye bakmasan mağazadan denemeni öneririm.
Birine harika gelen ayakkabı başkasına çok iyi hissettirecek değil.Arada kalma, bütçeye uygun ayakkabıyı mağazada deneyip al.
Joma o modeli cross kelimesi geçe bile yol ayakkabısıymış. Joma Supercross 9, review and details | Runnea
Çok teşekkür ediyorum dediğinize tamamen katılıyorum ve günümüzde insanlara internet üzerinden güven olmayacağını aklıma getirip mağazada bakmaya gidiyorum. Tekrar değerli vaktinizi cevap vermek için harcadığınız için teşekkür ediyorum.