Elmas lig Londra ayağı bu pazar SSport kanalında.
16.00 canlı yayın saati.
12 Ağustosta GTWS Sierra-Zinal ayağı gerçekleşecek. Katılacağını duyuran erkeklere bakılırsa all star maçı gibi geçecek
Killian Jornet Burgada,
Jim Walmsley,
Tom Evans,
Jon Albon,
Mathieu Blanchard,
Remmi Bonnet,
Davide Magnini,
Patrick Kipngeno
Adam Peterman
Gerçekten çok ilginç bir kadro.
Kaynak : Sierre-Zinal Race Predictions (August 12, 2023) | Freetrail Fantasy
Hazir @ggg buradan link vermisken… Trail yarislari yurt disinda o kadar izleyici ve merakli ceker oldu ki adamlar fantasy trail yaratmislar. Ben de gecenlerde fark ettim. Futbol, basketbol vb. cok vardi da bu yenisi cok acayip.
@ggg @spinodal Sanırım para ödülü vermelerinin etkisi var. Davetlilere sunulan ekstralar da olacaktır muhakkak. Prize money :: Sierre-Zinal :: the race of the five 4000 :: Valais :: Switzerland
Kilian dünkü strava paylaşımında sağ kalçasından sakatlandığını açıklamış. Eiger Ultra’yı izlerken çok yavaş koşması, zaman zaman kalçasını tutması dikkatimi çekmişti ama sonra bu yarışa sadece keyif koşusu olarak katıldığını söylediği haberi görüp, sakat değil o zaman diye düşünmüştüm. Son aylarda biraz fazla zorladığından, güç çalışmalarını atladığından bahsetmiş. Sakatlığı önce kas problemi ya da tendinit sandığını fakat kemik ödemi çıktığını söylemiş.
Tom Evans da katılamayacağını açıkladı Instagram hikayesinde.
Fantasy trail’e de siftahı yaptık.
Check out my @runfreetrail picks for Sierre-Zinal!
W:
N. Brinkman
S. Laukli
M. Yao
M:
R. Bonnet
P. Kipngeno
D. Magnini
#SierreZinal
Sizin kupon yattı.
İlginç bir yarış oldu. Yarış öncesi açıklanan büyük isimlerin neredeyse hiçbiri yoktu. Kadınlar yarışı henüz bitmemiş olsa da Nienkenin şu an 5. Götürmesi benim için en büyük sürpriz oldu. Afrikalı yarışmacılar için gövde gösterisi gibi geçti.
Benim için de Remi sürpriz oldu. Bir sıkıntı oldu galiba, başta önlerde giderken yarışı bıraktı. 1. Olan Kenyalı genç koşucu çok akıcı ve güçlü koştu. Umarım geçen seneki Mark Kangogo olayı gibi bir durum oluşmaz.
18 Ağustos cuma 18.00’de Run Fire Salt Lake 100mil başlıyor.
https://www.runfiresaltlake.com/TR/?p=100mil
Sonuçlar:Belki canlı sonuç da olabilir.
19 Ağustos Dünya atletizm şampiyonası, Eurosport’dan yayınlanacak.
TAF Sayfasındaki atletlerimiz programı:
Not:Saat 00 ile bitiyorsa 18.00’da (onsekiz sıfır sıfırda) değil 18.00’de (onsekizde) şeklinde yazılıyor
Tabii yarışma bilgisi için de öyle ama özellikle dilbilgisi kısmı için teşekkürler. Ben hep sıfır sıfırda diye düşünürdüm.
RFS 100 mil için hazırlanan ve cesaret gösteren tüm arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. Sağlıklı bir şekilde bitişe varmaları dileğiyle.
Canlı sonuçlar.Korkunç sıcak bu yaz.
Salih Bulut ve Özgür Sancak 40k’dalar yaklaşık 3 saat 32dk.
Bilgisaray ekranında daha net görülüyor kontrol noktalarına gelme süreleri.
Telefon elranında yatay çevirince kontrol noktaları da gözüküyor, kontrol noktasına gelişe göre sıralıyor eğer tıklanırsa.
40.KM ilk 6 kişinin drop bag çıkış ortalaması
40k km çıkışa kadar Salih Bulut geçen yıldan 2dk falan iyiyken, 40km çıkış 50km arası 10km:
2022 yılı 58dk
2023 yılı 71dk .
Gece bile sıcak…
2 gün sonra 2022 ile net karşılaşma yapılabilir.
2022 sonuçları
Alper Dalkılıç dropbagde 40dk kadar kalmış, Bora Çoban çekilmiş. Dediğin gibi sıcak fena vurdu sanırım gece olmasına rağmen veya rüzgar çok. Öğlen sıcağında koşacaklara allah kolaylık versin.
Yarışlardan tanıdığımız Salih, Kutluhan ve birkaç yarışmacı bırakmak zorunda kalmış. Bırakma kararı alabilmekte önemli.
70k Özgür Sancak ve Kamil Demiroğlu yanyana 20sn farkla geçmişler.
Yarın 12.00’den sonra ben olsam 100mil yarışını tüm koşucular için bitirirdim. Cuma ve cumartesi 21.00-09.00 arası 2 etaplı toplam 24 saatte mesafeye göre sıralama yapardım.(badwater falan tümden iptal eder bendeki zihniyet)
Kamil Demiroğlu’nun 60-70km arası derecesi 06:09:16 > 06:40:18 gözüküyor. Zamanlama da bir hata var sanırım pek olası değil.
Hata kesin vardır.70-90km arası 100dk.
(Düzeldi değerler)
Açıkçası rota düz yolda birçok üçgen çizmekteyken o boşlukta ben neredeyim diye sorabilir kişi.
@fatihtosun 50k tamamladı,koşuya devam.hikayesi merakla bekleniyor.