Athletic zone güvenilir mi?

Başka bir forumda bu siteden ayakkabı alan birinin yorumuna göre ayakkabı kalıpları bir tık büyük gelebiliyormuş, bu da ayakkabıların replika olma ihtimali olduğunu düşündürttü bana. Genel google yorumlarıda çok iyi değil. Trendyolda ise her ne kadar sayıları az olsada, 1 puan verenler ayakkabıların orjinal olmadığını söylemiş. Bu siteden ayakkabı alan, özellikle asics alan var mı? Fiyat olarak en iyi burası ama güvenemediğimden buraya sormak istedim. Gelecek ürün replika ya da kullanılmış bir ürün olsun istemiyorum. İndirim var diye alınır mı? Yoksa boyner vs indirimleri mi beklemeliyim?

1 Beğeni

İstanbuldaysan mağazasına bakmanda fayda var.

2 Beğeni

Evet evet ben kullanıyorum 2 senedir falan

3 Beğeni

Düzenli olarak alışveriş yapıyorum. Umarım ilk Nnormal marka ayakkabımı da yakın zamanda buradan almayı planlıyorum. Havale gönderimini kullanıyorum.

Asics için: en son novablast aldım memnunum. 5 yıldız :slight_smile:

2 Beğeni

Cevaplarınız için teşekkür ederim. İstanbul dışındayım o yüzden internet sitesinden alırım mecburen.

2 Beğeni

Merhabalar, ben athleticzone / Spor Atletik’te çalışıyorum. Ağırlıklı outdoor olmak üzere, önemli spor markalarını satmaktayız. 50’den fazla markanın bayisiyiz, aynı zamanda NNormal markasının taze Türkiye lansmanını yaptık. Bazı önemli patika koşusu organizasyonlarında da markayı sizlerle buluşturmaya başladık, bu haftasonu da Antalya Ultra’daydık. Bir etkinlikte denk gelirsek lütfen standımıza gelin, tanışalım, sohbet edelim.

Beden büyük küçük yorumlarını lütfen dikkate almayın, markanın kendi kalıbı neyse elbette odur.

Bir tereddütünüz ya da bir sorunuz olur ise, bana dm’den her zaman ulaşabilirsiniz.

Keyifli alışverişler.
Sevgiler,

13 Beğeni

Sorunun cevabı netleştiğine göre konunun başlığını “Athleticzone indirimli ürünler” mi yapsak :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Head satarlarken gerek kendi sitelerinden gerek trendyol vb. üzerinden dünyanın siparişini vermiştim. Tek tük beden yanlış gönderimleri dışında hiç problem olmadı.

2 Beğeni