Asics noosa trı 14

Ortalama 10-12 km koşular yapıyorum şehir içinde haftada2-3 gün aralıklarla. Koşarken biraz içe basıyorum ayrıca. Ayakkabıyı aşağıda paylaşıyorum. Sizce mantıklı mı, bu fiyatlarda farklı öneri olursa ona da açığım. Novaplast 3 de çok beğenilmiş. İçe basan bir için gel - kayano modelleri de önerilmiş. Bu konu ne kadar önemli bilmiyorum. Bir de nike - adidas 45 numara giyiyorum. Asics daha dar diye bir numara büyük alınmalı deniyor, 46 mı denemeliyim. Son olarak bu ayakkabılarda üst taraftaki kumaş yeterince dayanıklı mıdır?

Teşekkürler

Merhaba; ben asics ve nike da aynı numara giyiyorum, ama ince uzun ayağım var, referans olabilir belki. Yol koşularını Asics Novablast 3 ile yapıyorum 2 aydır, çok memnunum ama içe basma için destekli bir model değil, genel olarak kayanolar stabilite ayakkabısı olarak tercih ediliyor.

3 Beğeni

Nosa ve kayano kullandım, nosa bildiğim kadarıyla triatlona yönelik bir ayakkabı (ben alırken bilmiyordum) , kayanonun yastıklaması açık ara daha iyidir, ikisi de içe basanlar için uygun ayakkabıdır, ikisinin de kalıbı dardır yani taraklı ayaklar için biraz problem bir büyük almak daha uygun olabilir, ayrıca bağcık bağlama şeklini de taraklı ayaklara uygun yaparsanız çok problem yaşamazsınız, üst file olarak ikisini de ben parmak ucundan deldim ama 900 km vb… kullanımdan sonra. Kayano ile hafif arazi şartlarında da koşabilirsiniz, tabanı dayanıklıdır.

1 Beğeni

merhaba. noosa 14 kullanıyorum ve hafta içi günlük antrenmanlar için çok rahat buluyorum. hafta sonu uzunu için yine asics magic speed 3 kullanıyorum ve yine çok memnunum. asics in tüm modelleri çok hafif ve bir o kadar da dayanıklı. tavsiye ederim . numara olarak ise nike ta 41 numara giyerken asics te 40,5 kullanıyorum .

1 Beğeni

Novablast 3 alacaksan kendi numaranı al kalıbı uzun biraz o nedenle bir numara büyük alırsan büyük olabilir

1 Beğeni