Asics Kayano 32 ve GT-2000 14 kullanan var mı?

Koşu ve günlük kullanımda farkları nasıl?
Hafif içe basma için hangisi daha mantıklı sizce?

Merhaba

Eşimde içe basma (overpronation) var. Kendisi Kayano31 den çok memnun olduğu için Kayano32 de aldım. Kayano 32 maksimum yastıklama ve üst düzey konforla uzun mesafe/toparlanma odaklı bir koruma sunarken, GT-2000 14 daha hafif ve tepkisel yapısıyla günlük antrenmanlar için dengeli bir destek sağlar.
Kısaca Kayano 32 üst segment GT 2000 ise bir alt segment olarak geçiyor.

2 Beğeni

Öncelikle verdiğiniz yanıt için teşekkürler. Eşiniz koşu yapıyor mu yoksa sadece yürüyüş mü yapıyor? Koşu performansı nasıl bu ayakkabının bilginiz var mı?

2 Beğeni

Günlük yürü koş yapıyor ve gündelik hayatta kullanıyor. Büyük şehirde yaşıyorsanız asics mağazalarında ayağınızın analizini yaptırıp uygun ayakkabıyı seçebilirsiniz .

2 Beğeni

Kayano serisi hızlı bir model değil , uzun mesaler kosabilirsiniz . Hızlı alternatif olarak Saucony hurricane serisine göz atın.
içe basmanız hafif ise Asics superblast ve nimbus , brooks glycerin max modelleri nötr ve çok stabil yapısı vardır.

Açıkçası çok uzun zamandır spor yapmıyorum. Tekrar başlayacağım ve amacım maksimum 45 dakikalık koşular ve hit ağırlıklı. Belki arada 1saatlik dusuk tempo koşu yapabilirim ama genel olarak hit ağırlıklı yapacağım. Marka olarak sadece asics düşünüyorum. Kayano 32 biraz hantal kalıyor evet ama gt2000 14 daha dengeli sanırım bana daha uygun gibi ama emin olmak sizlere sormak istedim. Son zamanlarda ayağımda biraz içe basma olduğunu farkettim.

ayak testi ve ortopedik muayeneyi göz önüne alın

1 Beğeni