ASICS - Ayakkabının çok erken parçalanmaya başlaması - ne yapmak gerekir?

Zamanında çok severek aldığım Asics Trabuco 11 sadece 300 km kolay arazi koşusundan sonra yanlardan parçalanmaya başladı. Asics markasına güvenip aldığım bu ayakkabının görece bu kadar kısa mesafede parçalanmaya başlaması büyük hayal kırıklığı oldu açıkçası.

Ayakkabının çok erken parçalanmasından dolayı markayla iletişime geçip yenisiyle değiştirilmesi için talepte bulundum ama henüz anlamlı bir geri dönüş gelmedi.

Bu gibi durumlarda satıcıyla iletişime geçip olumlu geri dönüş alan olmuş mudur acaba?

2 Beğeni

Açıkçası bende de aynı ayakkabıdan var 700km yi geçti horda kullandım. Bir okadar daha gider gibide duruyor.
Geçmiş Olsun

2 Beğeni

Büyük ihtimal üretim hatası vardır.10 ve daha üzeri Asics ayakkabı eskitmişimdir,bugüne kadar kullandığım en dayanıklı ayakkabılardır.1500 km.nin altında eskittiğim ayakkabısı yok

4 Beğeni

Benimde ASICS GT1000 ‘im erken yırtıldı. Marlin spor bakıyor internet satışlarına, onlara gönderdim, kontrol ettik, üretim hatası yok dediler. Benim hatam mı, ne yapmışım dedim cevap vermediler. Tekrar kontrol edin dedim, ettiler ve aynı cevabı verdiler. Tüketici hakem heyetine çağrı açtım, henüz sonuçlanmadı. asics.com.tr satışları Merlin’den Asics ‘in kendisine geçtiği mesajı geldi. Hala THH ‘in sonuçlanmasını bekliyorum. Adidas ‘a geçtim bu muameleyi görünce.

1 Beğeni

16 mayıs 2025 tarihinde n11 den salomon Aero glide 3 gravel aldım.
100 km az yada çok koştum. Dış taban topuk bölgesinde (sol tek) ayrılma oldu.Sağ tek de sorun olmadı. n11 ile görüştüm ve ayakkabıyı kargoladım. 10 gün sonra 8 ağustos da ücret iadesi oldu.

Beni mağdur etmeyen taraf , salomon mu n11 mi yoksa her ikisi mi sorgulamadım.

2 Beğeni

İyi günler dilerim.

Bana göre ayakkabınızı dar almışsınız ve patlama yapmış. Bugüne kadar Nimbus 31, Novablast 3 , Novablast 4, Trabuco gibi bir çok Asics markalı ayakkabı kullandım hiçbirinde patlama olmadı. Yazdığım gibi bana göre dar ayakkabı seçmiş olabilirsiniz.

2 Beğeni