Asics Ayakkabılar Hakkında

Merhaba arkadaşlar.Şimdiye kadar Nike Pegasus modelini kullandım.Bu kez bir değişiklik yapıp Asics alayım diyorum.Kullanıp tecrübe edenlerin fikirlerini merak ediyorum.Pegasusta ki rahatlığı ve hafifliği Asics de de bulabilir miyim? Bir de hangi modelini tavsiye edersiniz.Günde 10 K asfaltta koşan birisiyim.

Selamlar. Pegasus 37 Modeli ile idman yapıyorum uzun süredir. (650 km civarı oldu) Yerlerine kampanyayı kaçırmamak için Asics Novablast 3 aldım. 2-3 idman denedim ve doğru bir karar verdiğimi hissettirdi diyebilirim. Şimdilik kutularında kendi sıralarını bekliyorlar. Novablast çok daha dengeli geldi bana. Yere daha sağlam bastığınızı hissediyorsunuz.

2 Beğeni

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Online alacaksanız Asics’in kalıpları dar daha doğrusu numaralandırması hatalı asics size chart diye aratın şu an kullandığınız ayakkabının cm değeri ne ise ona uyan ayakkabı alın.

6 Beğeni

Pegasus zoom 39 flyeaseden novablast 3 tr modeline geçtim. Rahatlık varmış.

2 Beğeni

Pegasus da 46 numara giyiyordum ama Asics 47 deye denk geliyor sanırım.1 beden kadar dar mı acaba?Çünkü hiç deneme fırsatım yok canlı olarak

Cm cinsinden bakıp karşılaştırın.

2 Beğeni

Nike’da 46 beden 300mm imiş(ayakkabınızın içine bakın bazı serilerde fark olabilir) asics’de 300mm ayakkabı 47 numaraya denk geliyor.

1 Beğeni

evet gördüm listeyi çok teşekkür ederim yordum sizide

nike da 47 asics de 48 giyiyorum

1 Beğeni

Model bütçeye göre değişir ancak yıllardır birçok modelini kullanmış biri olarak Asics öneririm. Beden olayı diğer önerim olan Mizuno için de geçerli. Bir numara büyük almalısınız. Geçen fark ettim ki Joma kalıpları da küçükmüş. Numaram olan 43 epey küçük gelmişti. Mağazada olmadığından deneyemedim ancak 44 bile tam olmayabilirdi.

1 Beğeni

Asics için Kesinlikle normal ayakkabı ölçüsünden bir 1 ve 1,5 numara büyük almalı. (Özellikle trail yarışları için)

1 Beğeni

Nimbus 25 kullaniyorum ve hayatimda giydigim en rahat ayakkabı oldu. Onlarca ayakkabi denedim ve ayakkabimi buldum. Benim ayaklarim disa dogru basiyor ozellikle bu durum icin bana cok iyi geldi. Ayakkabinin dil kisminin elastik ve ince olmasida mukemmel bir arti.

3 Beğeni