ARANIYOR - Garmin Foot Pod

2 defa kaybettiğim ve bir 3.süne talip olduğum Garmin Foot Pod’u arıyorum. Zwift olmadan bantta koşmak tek kelime için azap ve beni bu azaptan kurtaracak bir kurtarıcı bulmak tek ümidim:)

Sizin saat belki zwifte bağlantı sağlayabilir.Destekleyen koşubandları, saat ve podlar:

Zwiftin kendi podu 40-44 euro,daha ucuz.Aynı podun bir önceki versiyonu bende var ama çalışır mı, denemek lazım yada siz garmini tercih etmişsinizdir.Milestone pod bendeki.
2 kere kaybedlmişse belki zwift poda geçme vakti :slightly_smiling_face::raising_hand_man:t2:

Malesef saatim (fenix 5 plus) desteklemiyor. hemen her alternatif yolu denedim (mesela güya destekleyen wahoo nabız bandı gibi)
Garmin foot pod görece bulunması daha olası diye onu arıyorum ama zwift pod bulsam o da uygun ve suuntonun da var (eski versiyonunu da aldım bunun olmadı)
Malesef zwift pod en son baktığımda TRye gönderim yapmıyordu.

1 Beğeni

Garmin Foot Pod kullanmak için bilgisayarınıza ANT+ adaptörü de almanız gerekiyormuş ve buna rağmen kullanamayanlar oluyormuş diye okumuştum. Siz daha önce Zwift ile kullanmış mıydınız?

1 Beğeni

Eğer bilgisayarda kullanacaksanız ANT+ adaptör gerekiyor. Aliexpressten uygun fiyatlı bir ant adaptor almıştım. Cep telefonumda ise dahili destek var ant için. (Samsung note fe - android)
Koşu bandında son zamanlarda cep telefonu app ile kullanıyordum zwifti. Bir daha bulursam podu, bant haricinde kullanmayacağım artık.

2 Beğeni