Apple watch ultra 3 Koşu rotası yükleniyor mu?

Ben koşu saati olarak apple watch ultra 3 almak istiyorum ama yarışlarda rota yükleniyor mu özellikle patika yarışlarında bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum bilmiyorum bu konu hakkında herhangi bir formumda konu açıldı mı ama Garmin mi almam uygun yoksa Apple Watch ultra 3 mü ikisi arasında kalıyorum normalde hep iPhone kullanırım telefonlarımı ama Apple Watch 3 şarjı çok az gidiyor bu konuda tereddütüm var bir de dediğim gibi harita yükleyebiliyor muyuz o konuyu bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim geri dönüşler için.

3 Beğeni

Hiçbir şey koşmasan bile 2 günde 1 sarj etmek çekilir birşey mi bilmiyorum?Daha çok akıllı saat, tamam spor da var ama.

Alıntı:”Apple Watch Ultra 3, antrenman yapmak, yarışmak ve keşfetmek için daha uzun pil ömrü gerektiren dayanıklılık sporcuları, açık hava maceraları sevenler ve su sporları meraklıları için tasarlanmıştır. Şarj edilmeden 42 saate kadar dayanabilir. Sabah tam şarj edildiğinde, 60 dakikalık egzersiz yapma, uygulamaları kullanma, bildirimleri alma ve saati kontrol etme gibi etkinlikleri de hesaba katarak 18 saatlik bir günün ardından Ultra 3, 6 saatlik uykuyu takip edebilir ve 18 saatlik pil ömrü daha sağlayabilir.”

Şurada harita yükleme örneği var..

3 Beğeni

Uzun süre bu ikilemde kaldım. Evet yüklenebiliyor , ama bunun için farklı bir uygulama yüklemen gerekebiliyor diye biliyorum. Tabi benim için asıl mesele batarya süresiydi. Akıllı saat özellkikleri telefon uyumu benim için hiç önemli değildi. Bu sebeple önce huawei watch fit pro 4 aldım, onda iz şeklinde rota da yüklenebiliyor, fakat diğer yolları ve patikaları göremiyorsunuz, antrenmanlarda 2-3 defa yolumu şaşırdığımda oldu. Pil süresi 5 gün filandı benim kullanımımıa göre, temel koşu spor analizleri bir çok kişi için yeterli olabilir. Fakat ben işi bir üst seviyeye taşımak istediğimden Garmin Forerunner 965 aldım. 1 ay oldu. gayet memnunum şimdilik. Kendimi garmin coach antrenman programına bıraktım, önümüzeki koşulara hazırlanıyorum.

2 Beğeni

Teşekkür ederim Fatih hocam

1 Beğeni

Garmin Forerunner 965 İnceledim fiyat olarak da güzel bence teşekkür ederim

1 Beğeni