Apple watch ultra 2 ile koşma

Merhaba arkadaşlar Garmin saatim ile sadece koşuyorum harita yükleme yapmıyorum koşudan koşuya o yüzden çok lüks Garmin saate gerek yok diye düşünüyorum o yüzden saatimi satıp Apple Watch ultra 2 almak istiyorum hep aktif olarak kullanırım hem de koşarım şarj çok önemli değil acaba Apple Watch ultra 2 ile antrenman yapan arkadaşlar var mı gps mesafe ölçme nasıl ,”?

Çok lüks garmine gerek yoksa ve o Garmin saat Apple watch ultra 2’den pahalıysa, ultranın yapıp garminin yapamadığı nedir? (Yada elinizdeki daha az pahalı Garmin, başka model alacağım, lüksüne gerek yok anlamındaysa Apple başlı başına lüks)

Apple Ultra saatlere çok benzeyen imitasyon,çakma,sahtelerine dikkat.Iphone telefon gerekiyor, androidlerle uyumsuz.

1 Beğeni

İkisinide kullanıyorum ama garmin her zaman ilk tercihim .Fakat benim tercih sebebim garmin saatimin pil süresi ve nispeten bana göre daha sağlam olması.

2 Beğeni

Apple Watch’ın saat üzerinde telefona cevap verme olayı Garmin’de henüz yok.
Onun haricinde her şey var.
Yani Garmin’i sadece koşularda kullanılacak bir şey gibi düşünmenize gerek yok.
Akıllı saat deyince niye sadece Apple Watch akla geliyor anlamış değilim ama ona muadil bir çok akıllı saat bulunabilir.
Veya Garmin gibi saatler akıllı saat olarak kullanılabilir.
10 yıldır Garmin kullanıyorum ve akıllı saatte ihtiyaç duymadım.
Geçen hafta Garmin Enduro 2 aldım. Apple Watch Ultra 2 nin maliyetinin çok altında bir maliyetle alabildim ve bence ondan çok çok çok daha fazlasını yapabilen bir saat

3 Beğeni

Bunu tam anlamadim. Ben, telefon cantamdaysa ve kulakliklarim kulagimdaysa, fenix 7 ile dugmeye basarak cevap verebiliyorum. Kastettigin daha farkli bir sey mi?

3 Beğeni

Apple watch kullanmadım ama Huawei vs akıllı saatlerde kulaklık kullanmadan direkt saatten konuşma özelliği var. Apple watchda da aynı özellik olabilir.

1 Beğeni

Daha farklı bir şey.
Akıllı saat olarak satılan saatlerin çoğu telefon çantadaysa hiç kulaklığa gerek duymadan saat üzerinden ses alıp ses verebiliyor.
Sesinizi kaydedip karşı tarafa sesli mesaj olarak gönderebiliyor vb

3 Beğeni

Kulaklık kullanmadan konuşuyorum ultra ile fakat sanki görgüsüzlükmüş gibi geliyor.Ama genelde patikaya tek başıma çıkacaksam kullanıyorum koşarken .Telefon taşımayı sevmediğim için ulaşılamıyordu kimse patikadayken bana .Sonra ultra alınca problem ortadan kalktı.Ama hani pekde sporcu saati havası yok açıkcası .Bide şimdi fenix 8 çıkış tarihlerini takip ederken bir iki video seyrettim ama alt yazılı olarak .Yabancı dil yok malesef.O videolardan birinde fenşx 8 için mikrofon geliyor diyordu.Bi bekleyelim bakalım

5 Beğeni

Garmin eğer sim kartlı bir saat yparsa ve onun içinde im kaydı gerekirse yandık valla

2 Beğeni

Garmin health watch dur sadece ve sadece. Apple watch ise hem health watch hem extensiondur.

1 Beğeni

GPS ve mesafe ölçümü genel olarak iyi. İşinizi her türlü görür hani. DCRainmaker’ın karşılaştırma videoları vs. var. İnceleyebilirsiniz.
Apple ekosistemine bağımlı olmaktan rahatsız olmuyorsanız ve akıllı saat özellikleri ağır basan bir şeye ihtiyacınız varsa geçilebilir.

2 Beğeni