Apple Watch kullanan var mı?

Seri2 ve seri4’e ek olarak lansman haftasından itibaren ambit3 multisport kullanan birisi olarak deneyim paylaşmak isterim.
Geçmişte Fenix 1& 2 ve Quatix sürecim de oldu.
Eski Ambit3’ün gps ve yazılımsal stabilliği bilindiği için beklenti eşiği kabul edilebilir sanırım;

1. seriden itibaren dahili gps içeren cihazda telefondan bağımsız olarak aktivite kaydı yapabilmektesiniz.
  2. serinin öncekinden teknik performans harici elle tutulur farklı olmadığı için model adına gps yazarak pazarlaması yapıldı.
    Strava için normal hesabıma ek demo tester kaydım da devam ediyor, bu açıdan apple watch beklentilere göre tatminkar bir cihaz.

Uygun beklentiler nedir derseniz;
-Günlük 5-10k antrenman koşuları,
Ultra değil tabiki ama daha uzun da koşulur, bu şartlarda bana şarjı 2 gün yetiyor,
-geceleri uyku takibinde de takmaya devam ediyorum çoğunlukla çıkarmadan uykuya daldığım için (:
-basit gym aktiviteleri,
-Aşırı yoğun dövmeli bir bileğe sahip değilseniz aşırı terleseniz de bilekteki nabız ölçümü bende şaşmıyor,
-Bluetooth sensörlerin hepsini sorunsuz bağlayabiliyorsunuz,
-ant ve + teknolojisi artık geliştirilebilecek limiti doldurduğu için bana sorun yaratmıyor ama Garmin’den geçen arkadaşlar sensör uyumsuzluğu sebebiyle mutsuz.
Suunto’nun nabız bandı bluetooth smart olduğu için sorunsuz bağlayıp kullandım bir süre.
Şuanda yüksek yoğunluklu antrenman yapacaksam da Wahoo TickrX ile bağlayarak kullanıyorum.

İçerisine yüklenen bir kısmı ücretli aplikasyonlar ile çoğu sporu sorunsuz takip edebiliyor ama hiçbir zaman profesyonel ölçüm vaadiyle sunulan bir ürün değil,
Bu iş için üretilmiş spor saati gibi baskı altında stabillik garantisi yok,
ben yarışa girmem ama apple ile yarış koşan da gördüm, hedef ve beklentiyle alakalı konular tamamen.

Koşu haricinde bisiklet sürerken kulaklık olmadan telefonla konuşabilmek, mesajlarımı okuyabilmek açısından keyifli, tabiki iPhone kullanıcısı olmayı şart koşuyor malesef.

Umarım deneyimlerimi aktarabilmişimdir.

4 Beğeni