Apple watch 6 sonrası tavsiye

Arkadaşlar telefonum bozulunca artan fiyatlar nedeniyle ios’dan android telefona geçtim. Saat olarak 1 yıldır apple watch 6 kullanıyorum çok keyifli olmasına rağmen android ile çok uyumlu değil bu nedenle satıp farklı bir saat alacağım. Amatörce koşu, bisiklet, yürüyüş bazen de yüzme yapıyorum. Saat tavsiyeniz ne olur acaba ? Huawei gt runner, garmin fenix 245 ( bu saatin ekranı çok soluk gözüküyor ama seveni de çok ) benim üstünde yoğunlaştığım saatler.

Soluk gözükenler gerçek sporcu saatidir :blush:

3 Beğeni

Bende ilk olarak apple watch sahibiydim. Şuanda forerunner 645 kullanıyorum. Başlarda ekran gerçekten çok kalitesiz geldi. Fakat özellikle 1 hafta şarj süresi, ayrıca gerçek koşu dinamikleri ve antrenman rehberliği niteliğindeki birçok uygulama gerçekten koşu için motive edici. Garminden ilk 15 gün dışında yıllardır memnunum. Onunda tek sebebi ekranı :slight_smile:

Başka bir konuda, garminlerin apple telefonlar ile pek bir etkileşimi yok. Androidler ile kullananlar bu konuda bilgilendirirse bende merak ediyorum. Ne gibi özellikler var.

2 Beğeni

Garmin forerunner 55 tavsiye ederim.

2 Beğeni

Diğerlerinin de dediği gibi garmin’in gerçekten rakibi yok. her açıdan rahat edersiniz. Gerek şarj süresi, gerek koşuya has özellikleri, tam manasıyla spor saati.
Öte yandan Apple Watch’unuza talibim :slight_smile: Fiyat, fotoğraf vs. olan bir linkiniz var mı?

2 Beğeni

Özelden ilan linkini gönderdim yorumunuz için teşekkürler. Şarj konusunda gt runner hakkını yemeyelim garmin ile hemen hemen aynı süreleri veriyor :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar çok teşekkürler tavsiyeniz üzerine yurt dışından garmin forerunner 245 aldım. Connect ve connect ıq uygulamasını yükledim. Daha koşuda kullanmadım acaba saate yüklemem gereken tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mı? Ya da şu ayarları kapatırsan daha iyi olur dediğiniz noktalar var mı?

:slightly_smiling_face:Güle güle kullan, kılavuzda başlıklara göre hızla bakabilirsin.Kaza algılama özelliği de var hatalı şekilde kaza geçirdiniz diye tanıdıklarınıza bilgi gidebilir ama deneme yanılma ile bu özelliği test edebilirsiniz yanınızda telefonda varsa.(Türkiyede desteği,sms yollama özelliği var mı test de edilmiş olur)

Dün gece okunan konu:

4 Beğeni

Ben de Garmin 245 kullanıyorum.
Saat üzerinde normalde sadece “pool swimming” var.
Connect IQ ile açık su yüzmeyi kaydeden uygulama yükleyebiliyorsunuz.

2 Beğeni