Antrenman değerlendirmesi


Sizden bu koşumu değerlendirmenizi istiyorum
Zaman ayırdığınız için teşekkürler :gem:

2 Beğeni

21 km koşmuşsun🙂
Değerlendirme yapmak için fiziksel verilerini (yaş kilo boy kemik yapısı, yağ oranı vs), önceki koşullarını, koşu deneyimini(6ay önce mi koşuya başladın, 20 yıldır koşuyor musun gibi), koşu hedefini, o koşundaki olumlu olumsuz durumları vs bilmek faydalı olurdu.Kadans, kalp atış sayısı (ortalama,maksimum) gibi ölçüm parametreleri de yararlı olur. Antrenman değerlendirmek için şu program yararlı olabilir.https://thomaschampagne.github.io/elevate/#/landing
Not:Koşu Antrenmanı Çeşitleri Ve İşleyişleri
Antrenman hedef için hazırlanmak, yeri gelir 7pace ile 20km koşulur, yeri gelir intervaller, tırmanışlar yapılır, yeri gelir dinlenilir.Bu koşu antrenmanı ise 1 yıla planlı bilinçli düzenli özverili (hiçbiri bende yok) çalışma ile 20km derecesi daha da gelişir,tebrikler, sağlıklı ve koşulu günler :+1:

1 Beğeni

Yaşım 17 1.65 boyum var 50 kgyum yaklaşık 4 yıldır koşuyorum
Parkur asfaltı birkaç tane küçük ama etkili tepe vardı eymire giden ankarılar bilir
Nabzım ilk başlarda ısınamadığım için 168 civarındaydı sonra düzeldi ama 9. Km de geri arrtmaya başladı ve 16 km de takım arkadaşıman koptum

2 Beğeni

Mükemmel antrenman olmuş, pace çok iyi.

1 Beğeni

Isınma ve soğumayı farz kabul et, gelisme illaki olacaktır.Kazım Karabekirdeki pistte koştuğunu stravadan gördüm.Orada koşan örnek/fikir/tecrübe alabileceğin koşucular , forumda tecrubelerini paylaşan koşu sevdalıları vardır. Yönlendirme için belki Türkiye Atletizm Fedarasyonuna başvurulabilir.Yolunda sağlıklı koşular :+1:

Bir kulüpte profesyonel destek alarak koşuyorsun değil mi?

Şayet öyleyse, aynı şekilde devam et, yolun açık olsun. Gelecek vaadediyorsun.

Şayet amatör olarak koşuyorsan, vay halimize. Hemen bir atletizm kulübüne git ve bu antrenmanını antrenöre göster. Biri kabul etmezse, bir başkasına git. Kesinlikle kendi başına devam etme.

2 Beğeni

Evet bir kulubüm ve antrenörüm var teşekkürler

1 Beğeni