Ankara koşu grupları

Merhabalar, Ankara yıldız tarafında düzenli antrenmanlara katılabileceğim bir kulüp arıyorum. Yönlendirebilecek kimse var mı acaba ?

Kulüp değil ama pazar sabahları Eymir’de Adım Adım Ankara (muhtemelen birkaç grup da) koşuyor; stravadan bakmanda fayda var.
Başlangıç seviye yada yavaş olanlar kısmında başla, ki kalf ağrısı, başka sakatlık çıkmasın.Lozan İnönü Zafer parkları var yıldızda ama halı zemin, grup var mı orada koşan, stravadan bakmalı.

2 Beğeni

Bold Union
Ankara Running

1 Beğeni

Runkara, Adım adım Ankara, Bold ınion. Ayrıca cumartesi, pazar sabah erkenden (6-7-8) gelebilirsen herhangi bir gurupla temas edebilirsin @Chesy

2 Beğeni

Cumartesi-Pazar gelebilirim hocam ancak antrenmanlar nerede yapılıyor ?

2 Beğeni

Adım adım için salı Anıttepe Spor kompleksi 18-19 gibi,.Pazar 08.00’da Eymir Gölü.
Stravada Adım adım için her antrenman öncesi duyurusu da var.Diğer gruplar için de stravadan bakmakta fayda var.

2 Beğeni

Güncelleme yapayım. Yaz ayı olduğu için malum havalar sıcak. Adım adım Ankara Salı Anıttepe Koşu Parkuru 20:00, Pazar Eymir Gölü soldaki otopark 07:00.
adım adım ankara’nın instagram sayfasından güncel paylaşımlar yapılmakta orası takip edilebilir.

4 Beğeni