Ankara Anıttepe koşu pisti GPS sorunu

Arkadaşlar merhaba. Hafta içi iş çıkışı zaman buldukça Anıttepe’deki koşu pistinde koşmaya gidiyorum. Havalar düzeldikçe kalabalık artıyor ama yaşlısından gencine birçok sporseverle birlikte koşmak hoşuma gidiyor.

Şöyle bir sorum var; Bu pistte koşarken saatimin (Garmin 965) GPS’i çalışmıyor ve dolayısıyla harita verileri gelmiyor. Başka yerde bu sorunu yaşamadım. Saatimin ayarlarıyla oynadım ama çözüm bulamadım. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varsa anlatırsa memnun olurum.

1 Beğeni

Selamlar hocam. Sorun saatiniz değil, lokasyon. Orada rutin koşu yapmıyorum ama Anıttepe’de bu hep yaşanıyor bildiğim kadarıyla. Anıtkabir, çevredeki komutanlıklar vb. sebebiyle alınan önlemlerden zannediyorum düzgün sinyal alınamıyor.

4 Beğeni

Ufak bir araştırma yaptım çevredeki kurumların Jammer ları yüzünden bluetooth kulaklıkların bile çalışmadığını söyleyenler var. Muhtemelen sıkıntı bundan kaynaklı.

2 Beğeni

Gps sinyali çektiği günler piyango bileti alınabilir.
Sorun gps dual bandda bile olan birşey.Koşun dalgalı değilse bir turu 3dk koşuyorsan her 3-4 turda manuel lab almak mümkün.Yani sıfırdan 15 tur sayana kadar kaç tur attığını o manuel turlarla hesaplayabilirsin.

3 Beğeni

Anladım, yapacak bişey yok o zaman. Teşekkürler.

2 Beğeni

Orada lap dışında seçenek yok gibi. Ben bir kez koştum, onda da tur saymaya çalıştım, sonra sayılar karıştı. Koşarken kafa çalışmıyor bazen. Tekrar koşarsam lap yaparım.

2 Beğeni