Ankara 19 Mayıs Yarı Maratonu ve Halk Koşusu

“Bu yıl ilk kez düzenlecek olan “Ankara 19 Mayıs Yarı Maratonu ve Halk Koşusu” 19 Mayıs 2025 tarihinde saat 11:00’da ANKARA ATA ÇİFTLİĞİ alanı içerisinde düzenlenecektir.”

6 Beğeni

Ücretsiz ve Gölbaşına yakın olması dikkatimi çekti. Otobüs seferleri vs sorun olmaz. Ama şehir merkezinde, göbeğinde değil bence. Keyifli koşular.

3 Beğeni

Ankara il sınırlarında etkinlik olsun yeter ki bir şekilde gideriz :smiley: Ancak numara dağıtımı için sadece bir gün, onda da 5 saatlik bir zaman dilimi takdir etmişler. Genişletirler umarım, değişmezse de yeter mi bilemedim.

4 Beğeni

Ankara’da ardı sıra iptal olanlardan sonra ümidi kestiğim bir yarıştı. İlk 21K deneyimim olacak. Umarım herkes için keyifli bir organizasyon olur.

3 Beğeni

Aşağıdaki şekilde bir güncelleme gördüm numara dağıtımı için:

9 Mayıs Ankara Yarı Maratonu ve Halk Koşusu statüsü gereği;

Göğüs numaraları ve çiplerin dağıtım saatleri, 18 Mayıs 2025 tarihinde 11:00 - 20:00 Hacıbayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:13/4 Ulus Altındağ / ANKARA - ATATÜRK KAPALI SPOR VE SERGI olarak güncellenmiştir.

Statüde parkur harita bilgisi olmadığından su noktaları konusu dikkatimi çekti benim de. 1,3,5,10 KM’lerde diye belirtilmiş. 10K acaba dönüş noktası ve dönüşte aynı su noktalarının karşılığında da su noktası olacak mı; yoksa 10 ve 21 arası bir nokta yok mu anlayamadım.

Bir de koşuyla alakalı aşağıdaki görsel var.

3 Beğeni

Yarı maraton için 11:00 çok sıkıntılı bir saat değil mi?

4 Beğeni