Merhabalar. Verge saatimde interval modu var fakat uygulamadan interval antrenmanı yüklememi istiyor. Bunu anlamadım eğer bu modu kullanabilen var ise yardımcı olabilir mi?
Merhabalar. Uygulama olarak '‘zepp’'i kullanıyorsunuz değil mi?
Evet zepp ve notify for amazfit kullanıyorum
Profil-amazfit verge- uygulama ayarlarından egzersiz- aralıklı egzersiz kısmına gideceksiniz. Bende stratos vardı. Sanırım sizinki de ayndır.
Merhaba, bende de Amazfit Stratos 3 var, daha önce hiç kullanmamıştım ama sizin mesajınızı görünce deneyeyim dedim. IOS’da saat telefona bağlı iken Zepp uygulamasında şu adımları izledim; Profil -> Cihazlarım -> Amazfit Stratos 3 -> Uygulama Ayarları -> Egzersiz -> Koşu Aralığı Eğitimi. Bu ekrandan “Yeni” buttonu ile bir interval oluşturuyorsunuz, mesela ben test amaçlı 400 metre koşu, sonrasında 1 dakika dinlenme x 8 tekrar olacak şekilde bir antrenman kaydettim. Daha sonra da ekranın üst tarafındaki “Senkronize Et” buttonu ile antrenmanı saate gönderdim.
Antrenmanı uygularken de, Running -> Running Training -> Interval -> Switch Training ekranından kaydettiğiniz antrenmanları görüp antrenmanı başlatabildim. Tabi saat arayüzü sizde farklı olabilir.