Amazfit Falcon Duyuruldu

Buralar karışacak vaziyet alın
Amazfit yeni multisport saatini duyurdu. İlk olarak Avrupa da çıkacak saat 500 euro civarı olacakmış.








9 Beğeni

Tasarım, kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik çok iyi duruyor, çok şık olmuş. Tek sıkıntı nabız sensörü ve buna bağlı çıkacak verilerin güvenilirliği olacak. Yapılan ilk testlerde nabız sensörü çok iyi performans gösterememiş. Kaybederse buradan kaybedecek.

Bir de güncelleme desteği nasıl olacak ? Seneye Falcon 2 çıkıp bunu hiç mi edecekler ? Yoksa 2019 model Fenix 6 gibi güncelleme alıp yeni modellerin özellikleri eklenecek mi ?

5 Beğeni

Kağıt üzerinde tasarım ve özellik olarak harika duruyor. Fakat Garmin, Suunto alınabilecek paraya Amazfit tercih etmek ilginç olabilir. Tasarımları ne kadar iyi olursa olsun Huawei’nin yarı fiyatına yakın olmadığı sürece Amazfit tercih etmem sanırım. Türkiyede garantisi Evafone üzerinden işlediği için zaten garantisi yok denilebilir. @DesertRose un da belirttiği gibi güncelleme konusu ise ayrı bir sorun. Global anlamda daha maillerine doğru düzgün cevap veremeyen bir firmanın herhangi bir güncelleme politikasına sahip olacağını sanmıyorum. Dolayısıyla 500 euro civarı fiyatıyla basit bir tasarıma düşkün keriz silkeleme operasyonundan fazlası olacağını zannetmiyorum. Umarım yanılırım.

4 Beğeni

Bataryasının 38 saat GPS dayanım süresi var.
Aynı fiyata satılan Garmin Forerunner 955 ise 42 saat vaad ediyor.
Hiçbir albenisi olmayan ölü doğmuş bir ürün olmuş bence bu.

Xiaomi ve onun iştiraki şirketler sadece piyasadaki diğer ürünlerin kopyasını satabilir. Hiçbir yeni özellik sunamaz müşteriye. Bu yüzden çöp+leş diyorum.

Sadece gps hassasiyeti, track özelliği, 200 dolar olması, dual band gps özelliğine ilave patentli gps hassasiyeti için geliştirdikleri algoritma vs vs.
5 yıl önceki polar m400’de aradığım ne yüzme, ne nabız idi; bu amazfit’de çok daha fazla özellikle çöpten fazlası (m400 de çöp değil,yanlış anlaşılmayım); amazonda adı sanı duyulmayan 40 50 dolar saatlerle bir tutmak haksızlık.
Gtr 3 veya 4 veya dual band özelliği olan saat kullanan Ankara’da biri varsa, Anıttepe jammer altındaki değerleri merak ediyorum)

1 Beğeni

GTR 4ün sundukları Falcondan fazla gibi ama yarı fiyatından daha ucuz. Falcon kasa olarak daha sağlam olabilir belki fakat GTR 4te de telefonla konuşma özelliği, dolayısıyla mikrofon ve hoparlör var. Zaten Falcon T-Rex 2nin biraz daha dayanıklısı gibi olmuş. Düşüncemi tekrarlıyorum. Falcon keriz silkeleme operasyonu, fakat yurt dışından 200 dolar civarı bir fiyata alınacak GTR 4 gerçekten düşünülebilir. Ama yurt içinde Amazfit Türkiyenin bu saati 350-400 doların altına satacağını sanmam o zaman da yine saat gereksiz pahalı olmuş olur. Bekleyip göreceğiz.

3 Beğeni