Adizero takumi sen beden

Merhaba. Çok uzun süredir Adidas kullanmıyorum. Nike 44,5 ve asics 45 (28,5 cm) beden ayakkabıları kullanıyorum. Takuminin biraz sıkı bir beden olduğunu okudum. Adidas kullanıcıları ve özellikle takumi kullanan arkadaşlarım var ise yardımcı olursa sevinirim. Deneme şansım yok. Online alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

2 Beğeni

Merhaba, Nike Tempo 44 numara ile kullanıyorum. Adidas Takumi Sen 9 modelini ise mağazadan denediğimde 43 1/3 numara ayağıma daha iyi oturdu. Markaların kendi içlerinde model özelinde bile değişebilen bir durum bu… İmkan varsa mağazadan alt-üst numaraları deneyerek almak tabii.

3 Beğeni

merhabalar. takumi sen 9 aldım 2ay önce. ayaklarım 25,5cm ve hep bunu baz alarak seçim yapıyorum. yalnız bu ayakkabının 25 cm i oldu bana. o da 40 buçuk numaraya denk geliyor. yani yarım numara küçük. yalnız şöyle bir durum var asics te 40 numara 25,5 buçuk iken adidasta 40 buçuk numara 25 cm ayakkabıya denk geliyor. o sebeple numaraya çok takılmamak lazım. deneyerek almanızı tavsiye ederim.

2 Beğeni

Takumi yerine Adios pro 3 aldım. İleride bu konuyla ilginecekler için kısa bir bilgilendirme yapacağım. Takumi ve adios arasında kalmıştım. Adios genel olarak daha sevilen ve oturmuş bir model. Genişlik sorununu 3. versiyonda daha normal bir seviyeye gelmiş. Genel olarak 28,5 cm giyiyorum. Ap3’tede aynı numarayı 44 2/3 aldım. Performans ayakkabılarında ayak boşluğunun fazla olmasını sevmiyorum. O yüzden benim için beden ideal oldu. Daha bol sevenler bir üst bedeni düşünebilirler. Adios pro gerçekten bir performans koşu ayakkabısı. Sizi ileriye istemeseniz de taşıyor diyeyim. :smiley: Sağlıklı günler dilerim.

3 Beğeni

Merhaba öncelikle yeni ayakkabınızı güle güle kullanın. Bende interval ve 5K/10K yarışları için bir ayakkabı bakıyorum. Takumi Sen ile ilgili verimli bir geri dönüşü sizden alırım diyordum ama olmadı:) beden konusu benimde aklıma takılıyor. Bende nike ve asicste 28cm/44 kullanıyorum. Takumi sen dar bir ayakkabı deniyor ve ben biraz taraklı bir ayağa sahibim sırf bu yüzden endişeliyim. Siz deneyebildiniz mi?

1 Beğeni

Teşekkür ederim iyi dileklerinize. Takumiyi deneme şansım olmadığı için riske girmedim ve ap3 aldım. Benim ayaklarım dar-normal bir kalıba sahip. Yani orta uzun. Nike modelleri genel de bana daha çok uygun oluyor. Ap3 dar bir kalıba sahip değil giydiğim kadarıyla. Takumi modeli daha hedefe dönük bir model sanırım. Ap3’ü Adidas uygulamasından aldım. İndirim kuponum vardı. Stoklara girer girmez 44 1/2 bedenini aldım. Zaten o gün çoğu bedenler bitti. Şu ana kadar iki üç kez kullandım. Önceki yorumumda da belirttiğim gibi sizi ileriye doğru zorluyor diyebilirim. Düşük hızlar için bir ayakkabı değil. Şu ana kadar memnunum. Takumi de çok benzer bir ayakkabı okuduğum kadarıyla. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlık ve spor dolu günler dilerim.

2 Beğeni