Koşuya yeni başlamayı düşündüğüm için Adizero Evo SL aldım. Ancak biraz yürüdüm ve hafif koştum. Hiç rahat edemedim. Ayağımda bir dengesizlik hissettim sürekli. Ayakkabı bana mı uygun değil acaba diye düşünmeye başladım. Yeni başlayan birisi için başka ayakkabı önerileriniz olur mu?
İçe basma durumu varsa fazla stabil bir ayakkabı değil. Stabilitesi yüksek ayakkabılara bakmanız lazım.
Size uygun olabileceğini düşünüyorum. İndirimleri takip edip alabilirsiniz. Salomon bu model ile büyük bir atılım yaptı. Topuk genişliği gayet fazla. Hem stabil hem de köpük sıçraması ortalamanın üzerinde. Deneme imkanı bulursanız tavsiye ederim.
Benim şansıma üretim hatası 100 km olmadan topuk parçalandı. Iade ettim . Hızlı bir ayakkabı. Tempo threshold ne lazımsa veriyor .
Hepinize çok teşekkür ederim. Sanırım bunu iade edip Asics GT 2000, Gel Kayano modellerinden birisini alacağım. İçe basıp basmadığımı tam anlayamıyorum. Ama daha stabil bir ayakkabı almak başlangıç açısından daha uygun olacak gibi
Bügün evo sl ile değişen paceli bir antrenman yaptım ve koşarken aklıma sizin gönderiniz geldi. Ayakkabı yavaş koşarken sert ve dengesiz, hıızlanırkende tam tersi davranıyor gibi hissettirdi bana. Buda ayakkabının ne amaçla giyildiğine dair karakteristik bir özelliği olabilir.
Evet ben yeni başladığım için yavaş koşmuştum. Hem yürürken hem yavaş koşarken dengesiz hissettirdi iade ettim
Video’nun 24.dakikasından itibaren Chris Adidas Koşu ayakkabılarının ( kendine göre ) sweet spotlarını grafiğe dökmüş.Hız için tasarlanmış ayakkabıların düşük hızlarda yeterince versatil olmaması olağan bir durum.Kaba anlatımla uygun hız sınırlarına girene kadar ayakkabı hantallaşır ve ayakbağı olur.
Diğer video Vomero plus için en iyi inceleme olmuş.Koşucu mu ayakkabıyı seçer ayakkabı mı koşucuyu seçer örneği olmuş.Uzun ayaklar fakat üst bacaklar biraz birbirine sürtüyor .