87. Büyük Atatürk Koşusu

AA haberi:
Fatih Çintimar, “Katılım, yarışma güzergahı ve günü belirlemek için internet sitemizde bir anket yaptık. Anket neticesinde pazar gününe aldık. Bundan sonraki koşuları inşallah Atatürk’ün Ankara’ya gelişi haftasının pazar günü düzenlemeyi arzu ediyoruz. Çünkü herkes Büyük Atatürk Koşusu’nu koşmak istiyor.” diye konuştu.

Koşuyu eski parkura almayı istediklerini ancak valilikle yapılan görüşmeler sonucunda güzergah üzerindeki okullarda pazar günü sınavlar olması nedeniyle yapamadıklarını aktaran Çintimar, 2023 için bu konuyu tekrar gündeme getireceklerini ifade etti.

Yorum:Tarih değişiyor, haftalardır eski rotada koşulacak diye haberler çıkıyor.20 Aralık’ta bile parkur Kızılay’dan geçecek şeklinde.

22 Aralıkta sınavdan haberdar oluyorlar (!)
Auzef uzaktan eğitim sınavları okullarda oluyor, doğru karar ama koşu saatini 15.00 yaparsın, o tarihte olacak olayları önceden bilirsin vs vs. Bakalım seneye orijinal parkur olacak mı?

4 Beğeni

“27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yıl dönümü kutlamaları ile ilgili olarak 25 Aralık 2022 günü saat 14.10’da Dikmen Keklikpınarı’ndan başlayarak Tren Garı önünde sona erecek olan 87’nci Büyük Atatürk Koşusu’nun yapılacağı programda; Dikmen Caddesi, Cevizlidere Caddesi, Türk Ocağı Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Anıt Caddesi, Tandoğan Meydanı, Ulaştırma Kavşağı, Ankara Garı, güzergahındaki başlangıç/varış noktaları ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak koşunun başlamasından 15 dakika önce araç trağine kapatılacaktır”

4 Beğeni