6 Gün Dünya Rekoru Denemesi (Kadınlar) ve Yeni Rekor

serbest çağrışım https://www.youtube.com/watch?v=F77sjnjyrmU

6 Beğeni

Camille Herron’un, Stine Rex’in elde ettiği derecenin kabul edilmesine yaptığı itirazı geçtim, Wiki’de kocası ile birlikte kendini övmesini geçtim, rakiplerinin övüldüğü ifadeleri silmelerini geçtim, Kendi web sitesinde, kadın erkek ayrımı yapmadan kendini ‘dunyanin en iyi ultra koşucusu’ ilan etmesini geçtim. Hayır yani, Kouros’yu, Sorokin’i, Fotis’i mi geçtin ki Dünyanın en iyisi diyorsun. Dünyanın kadınlar içindeki en iyisi demek aklına gelmeyecek kadar uçmuş. Aklıma bir arkadaşı getirdi. Kadın koşucu bir arkadaş vardı. Yaş grubunda tüm katılımcılar içinde tek kadın. Koşuyu bitirip yaş grubunda kürsüye birinci olarak çıkmıştı doğal olarak. Akşama Facebook sayfasında (kategori vs… bahsetmeden) şampiyon oldum demişti :sweat_smile:

Be Camille Herron, Yianno Kouros ile ne alıp veremediğin var. Onun Wiki sayfasına bile müdahalesi var. tüm koşucuları hedef alabiliyor. En ilginçlerinden birisi şu

Kendisi ile hiç ilgisi olmayan, Kanadalı bir kosucunun, Kanadaya ait olan bir rekorunun tescilini önlemeye çalışmış :grimacing:

Mantıklı yapılabilecek ilk açıklama, tüm spronsorluklari kendine istiyor. Daha da mantıklı yapılacak ikinci açıklama, Kadın kafayi yemiş. Kimsenin başarısıni çekemiyor.

Aman @spinodal Mert hocam kendinize dikkat edin, aynı otelde değilsiniz ama startta falan bir araya gelmeyin, maazallah ne yapacağı belli olmaz :sweat_smile:

4 Beğeni

Baskasi adina utanmak ve baskasi adina uzulmek… Hissettigim bu.

6 Beğeni

Camille Herron Press Release by Conor Holt  - Run Ultra Conor Holt diyor ki, her şeyi ben yaptım(tabi). Bir de tüm dünya Camille e karşıymış gibi paranoyak bir dünya yaratmışlar kendilerine. Sürekli bullyleniyormuş vs.

Çok da yüklenmeye gerek yok. Tabi uzaktan uzmanlık gerektiren bir saptama yapıyormuşum gibi olmasın. Doğuştan gelen dertler, buna bağlı akran zorbalığı gibi bir çok şey bu davranışın altında yatıyor olabilir. Ama çıkan sonuç üzüntü verici.

3 Beğeni

Conor’un yaptığı açıklamada, sadece kendi wikileri var. Ama asıl sorun, diğer koşucuların sayfalarına müdahil olmaları. Bu konuda bir açıklama yap(a)mamış. Ya da Kanadalı Viktoria Brown’in rekorunun tescil edilmesine neden karşı olduklarını da açıkla(ya)mamiş. Brown önemli, çünkü kadın sürekli bunu gündeminde tutuyor. Yani varsa makul bir nedenleri, Viktoria’yi ikna edip susturmalari lazım.

Bir de bunu yaparken, Camille’in adını ilk duyduğum günden beri ayni şeyi yapıyorlar. Tüm dünya onlara karşı.

Kendince sorumluluğu üstlenip, Camille’i aklama gayreti içinde. Tabi önemli olan Camille’in itibarını koruyabilmek. Kendisine gelen makaleyi dün spamlarin icinde ilk kez gördüğünü söylüyor ama camille’in X hesabında, bu makalenin sonuçlarını daha önceden gördüler ve hesabı kapadılar.

Bu kadar rekor kırmış bir insan son bir kaç gündür başarılarıyla değil, ahlakının düşük olmasıyla anılıyor. Ne kadar yazık.

3 Beğeni

Camille çok ünlü olduğu için onu fark ediyoruz.
Ama çevrenize biraz alıcı gözle bakarsanız, aşırı megaloman ve etrafındaki herkesi ve her şeyi kıskanan ve bu kıskançlığı “tüm dünya bana karşı ama ben yine de ayaklarımın üstünde durabiliyorum” yaklaşımıyla maskeleyen bir çok kadın görebilirsiniz.
Erkeğin megalomanı bi yere kadar ama kadının megalomanı hiç çekilmiyor.

3 Beğeni

Abi tam iyi bir şey söyleyecek gibiydin, olay ne çabuk cinsiyetçiliğe döndü çok şaşırttın :slight_smile:

13 Beğeni

Megalomanlıkta sorun yok.

Zlatan Ibrahimoviç en uç örnek.Messinin, Lebronun wikipedia sayfalarına müdahale etmiyor(dur).

O büyük koşular rekorlar mücadele ve tonla yapılan antrenmanlar vs sonrası kişi kendini en iyi, en iyilerden biri de hissedebilir.Belki o ruh hali günlerce, yüzlerce kilometre koşmakta itici faktör.

Söyle bir ruh hali var.Otomatik çeviri:

Herron, sosyal medyada sürekli varlık göstermiştir. 42 yaşında otizm teşhisi konduğunu iddia ediyor. Nisan 2024’te bir X gönderisinde özellikle kadınların öne çıktığında başkalarının onlara kıskançlık beslediği “tall poppy sendromu” hakkında konuştu.

“Tall poppy sendromu, birinin özellikle bir kadının öne çıktığında insanların bundan rahatsızlık duyması anlamına geliyor. Uzun gelinciği, diğerleriyle aynı seviyeye indirmek için kesmek istiyorlar. Bir akıl sağlığı uzmanı, bana uzun gelincik olmaya devam etmemi söyledi.”

https://athleticsillustrated.com/camille-herron-caught-manipulating-wikipedia-information-on-herself-and-editing-killian-jornets-profile/

4 Beğeni