24 Saat Dünya Şampiyonası - 2025

Organizasyona katılmayacağını resmi olarak bildirmeyip gitmemiş. ABD yedek koşucusunu kabul etmek konusu karıştı. Organizasyon “kendisi net bir bildirim yapmadı, o yüzden yedek koşucu kaydı alamayız “ dedi sanırım. Son anda sosyal medyada duyuru yayınladı Camille, görmüşsünüzdür. Ben mental rahatsızlık nedeniyle özel talep ilettim organizasyon karışlamadı filan gibi şeyler yazdı. Neyse ki Stella Springer koşabildi, 235 km koştu, kadınlarda 14. Oldu
Not: Yanlışım olabilir, bilenler düzeltsin lütfen

2 Beğeni

Merak edip ben de biraz araştırdım. Otistik/ADHD atlet olduğu için yarışta kendisine özel ABD takımından ayrı bir yardım istasyonu çadırı ayrılmasını talep etmiş yazılı olarak. (gürültü ve kalabalık durumunu kötüleştiriyormuş). Talebi yarışa bir hafta kala reddedilmmiş. Camille yarışa katılmayacağını son ana kadar bildirmemiş ve kendisine ulaşılamamış. Yerine yedek koşucunun koşabilmesi için öncelikle kendisinin çekildiğini belirtmesi gerekiyormuş. Son ana kadar ulaşılamayınca yedek koşucu yarışa katılabilmiş. Camille de iş işten geçtikten sonra instagram hesabında attığı bir post ile zaten takım anlaşmasını imzalamadığı için takımdan çekildiğini bildirmesine gerek olmadığını iddia etmiş. Ama takım arkadaşlarından birinin yazdıklarına göre, kendisine gönderilen takım formasını almış ve iade etmemiş.

5 Beğeni