2024’te katıldığınız yol, arazi yarışı farketmeksizin tasarım ve kalite olarak en beğendiğiniz madalya hangisi ?
Yarışın organizasyon kalitesi, yarış performansı v.s. dikkate almadan paylaşalım.
İlk ben paylaşayım:
SPX Dağyenice Ultra Trail - 61K
2024’te katıldığınız yol, arazi yarışı farketmeksizin tasarım ve kalite olarak en beğendiğiniz madalya hangisi ?
Yarışın organizasyon kalitesi, yarış performansı v.s. dikkate almadan paylaşalım.
İlk ben paylaşayım:
SPX Dağyenice Ultra Trail - 61K
2024 yılında 12 organizasyona katıldım mesajınızı görünce bir heves buna rakip bulmak için yerimden kalktım ve madalyalara baktım fakat alıcı gözle bakınca benim için de dağyenice’nin 2024 yılında vermiş olduğu madalya bu yılın en iyisi duruyor.
Organizasyon zannediyorum geçtiğimiz yılda aynı tasarımı kullanmıştı umarım 2025 yılında daha da güzel olur ve yenilerler.
Tahta, seramik, sıkıştırılmış toprak, lazer baskı ve konsepte alakasız madalyalar verilen organizasyonlara sitem ediyorum . (güzel konu açtınız tebrik ederim
)
Ne tesadüf ben de 12 yarış koştum bu sene
Örneğin; Uludağ Ultra’nın bu yılki madalyası kötüydü. Seramik madalya verdiler turistik eşya dükkanlarında satılan hatıra seramiklerine benziyor. Oysa ki geçen seneki madalya çok iyiydi.
Bu yıl katıldığım 10 yarıştan en beğendiğim Persenk Ultra’nınki oldu. Yazı dâhil tümü kabartma şeklinde tasarlanmış. Arkasını da boş geçmemişler.
Böyle Madalyalara bayılıyorum. Özenilmiş, düşünülmüş. Her baktığında yarışın ruhunu ve anılarını hatırlatan. Tebrikler.
Açık ara Uludağ Ultra
bugün engin çetinay ile mesajlaştım ve bu yıl da seramik madalya vereceklerini söyledi.
İnekleri sonradan farkettim, çok güzeller