2024'ün En İyi Koşu Yarış Madalyası

2024’te katıldığınız yol, arazi yarışı farketmeksizin tasarım ve kalite olarak en beğendiğiniz madalya hangisi ?
Yarışın organizasyon kalitesi, yarış performansı v.s. dikkate almadan paylaşalım.

İlk ben paylaşayım: :slightly_smiling_face:

SPX Dağyenice Ultra Trail - 61K

6 Beğeni

2024 yılında 12 organizasyona katıldım mesajınızı görünce bir heves buna rakip bulmak için yerimden kalktım ve madalyalara baktım fakat alıcı gözle bakınca benim için de dağyenice’nin 2024 yılında vermiş olduğu madalya bu yılın en iyisi duruyor.

Organizasyon zannediyorum geçtiğimiz yılda aynı tasarımı kullanmıştı umarım 2025 yılında daha da güzel olur ve yenilerler.

Tahta, seramik, sıkıştırılmış toprak, lazer baskı ve konsepte alakasız madalyalar verilen organizasyonlara sitem ediyorum :upside_down_face:. (güzel konu açtınız tebrik ederim :wave: )

3 Beğeni

Ne tesadüf ben de 12 yarış koştum bu sene :slightly_smiling_face:
Örneğin; Uludağ Ultra’nın bu yılki madalyası kötüydü. Seramik madalya verdiler turistik eşya dükkanlarında satılan hatıra seramiklerine benziyor. :slightly_frowning_face: Oysa ki geçen seneki madalya çok iyiydi.

2 Beğeni

Bu yıl katıldığım 10 yarıştan en beğendiğim Persenk Ultra’nınki oldu. Yazı dâhil tümü kabartma şeklinde tasarlanmış. Arkasını da boş geçmemişler.


15 Beğeni

Böyle Madalyalara bayılıyorum. Özenilmiş, düşünülmüş. Her baktığında yarışın ruhunu ve anılarını hatırlatan. Tebrikler.

4 Beğeni

Açık ara Uludağ Ultra :+1:

1 Beğeni

bugün engin çetinay ile mesajlaştım ve bu yıl da seramik madalya vereceklerini söyledi. :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

24 Beğeni

İnekleri sonradan farkettim, çok güzeller :grinning:

1 Beğeni