Geçen yıl da hazırladığım yurtiçi ve yurtdışı yarışlarını içeren 400 küsürlük bu takvime aşağıdaki ilgili linklere tıklayarak rahatlıkla abone olabilirsiniz. Gece uykum kaçınca bir kaç saatte bir araya getirdiğim için yapmış olabileceğim hatalardan dolayı şimdiden affınıza sığınırım Düzeltmeler için buradan benle iletişim kurabilirsiniz.
Apple Takvim için Tıklayın.: webcal://p28-calendars.icloud.com/published/2/MTAwMTk1NTg4NjExMDAxOd-wEbEiStLyYWiHvBC77Vpua8rswzV2sd-fI6eDCIv4NPpMC70N2KraOei_1gR3DK0kN6rACdur9XL7My1tCJw
Takvimle ilgili olarak;
Takvim herkese açıktır.
Tüm yarışların sadece başlangıç tarihini yazdım. Dileyen bitiş tarihlerini değiştirebilir
Başlangıç saatlerini varsayılan olarak 09:00 belirledim. İmkanı olan gerçek saatleri yazsa çok daha iyi olur tabi.
Her yarışın bilgi notunda yarışla ilgili sayfaya gidecek bir link ekledim.
Yarış tarihleri henüz belli olmayanları ise 2017’de hangi ayda yapılmışsa o ayın birinci gününe ekledim. Onlar da belli oldukça elbirliğiyle düzeltirsek harika olur.
Not: Apple Takvim, iOS’un getirdiği kısıtlamalardan dolayı ortak bir şekilde düzenlenemiyor ancak google takvim üzerinden düzenleme yaptığınızda herkes görebilir.
Evet şimdi kontrol ettim de dediğiniz gibi tıklanmıyor. Ama yazıdaki linki kopyalayıp safari adres çubuğuna yapıştırıp adrese gidince takvime aktarıyor. Şimdilik bu yöntemle idare edelim.