2015 Model Raidlight Ürünleri Yolda

Merhabalar…

2014 Nisan ayında macerasına başlayan www.kosuyorum.net Raidlight ve Vertical Türkiye distribütörlüğünde gördüğümüz ilgi ile büyümeye devam ediyoruz. Bu sene 100’e yakın aksesuar, çanta, bel çantası ve tekstil ürünleri ile Koşu, Maraton, Ultra Maraton , Patika koşusu, Etaplı yarışları ve Trekking sporları için hafif, kaliteli, dayanıklı ve yurt dışı ile birebir fiyatla ürün ithal etmeye devam ediyoruz.

2015 model gelecek ürünlerimizi listeledik. Göz atmak isterseniz:

Bel Çantaları http://www.kosuyorum.net/category.asp?id=114
Çantalar http://www.kosuyorum.net/category.asp?id=57
Aksesuarlar http://www.kosuyorum.net/category.asp?id=58

Uzun mesafe yarışlardaki acil durum battaniyesi, su geçirmez torba, düdük, eco cup gibi malzemeleri de artık bulabilirsiniz…

Sevgiler
EMRE TOK

2 Beğeni

Evolution 2 güzel görünüyor. Bu yıl için Likya Yolu düşünüyorum. İznik tecrübesi için biraz ağır kaçar gibi ama sanki?

Tamamen etaplı maratonlar için üretilmiş bir seri elimizde 5 adet kaldı 24 adet ithal ettik bu çantadan. Bu çantayı iznik için alanlar oldu, çünkü ön çantası çıkabiliyor. Hafif ve sadece sırt çantası günlü, trekking ve tatil içinde ideal. Hala devam eden Facebook kampanyamızda alana teknik t-shirt hediye ediyoruz. Small ve XL beden kaldı :smile:

Çantam bugün geldi.

Teşekkür ederim.

2015 sezonu diğer ürünler İznik’ten evvel gelecek mi acaba?

Merhaba Onurkan, Evet sitede görünen her şey şu anda Halkalı Gümrükte :slight_smile: Çıkardıktan sonra haber vereceğiz…

Tüm ürünler depomuzda, Cuma sabah itibari ile tüm ürünler satışta olacak ve satın alınan her şey cumartesi kargolanacak. perşembe gece İznikteyiz, Cuma sabah 11:00 itibari ile Pazar öğlene kadar İznik fuar alanındayız. Pos makinamız da geliyor :slight_smile:
iyi haftalar…
Emre

4 Beğeni