2015 dağ/patika yarış takvimi

Merhaba,
Atletizm federasyonu dahil ulaşabildiğim bir kaç kaynaktan ve listelerden bir takvim çalışması yaptım. Sadece Türkiye ve sadece dağ ve patika koşularını kapsıyor.

Bağlantısı şudur:

Eksik veya hatalı bilgi varsa katkılarınızı bekliyorum.

2 Beğeni

Güzel çalışma elinize sağlık. Ama şöyle bir sıkıntı var. Birçok insan bu takvim çabasına girişiyor, iyi niyetle. Çok sayıda ve birbirinden farklı takvimler oluşmaya başladı. Ben de bir tane yapmış, sonra bu nedenle kaldırmıştım. Aşağıdaki üç örneği de buraya ekliyorum. Keşke tümünü bir araya toplayıp, tam ve hep taze bir takvime dönüştürebilsek.

2 Beğeni

Merhaba, gönderdiğiniz ilk iki takvimden haberim vardı, sonuncusunu yeni gördüm. Her üçünün de içeriği büyük oranda aynı, ben de yararlanmıştım onlardan da. Ortak ve tek takvim olması iyi olur elbette ama, o tür bir ortaklık bir çatı kurum (Federasyon vb) gerektirir. Maalesef şu aşamada Türkiye için TAF bu ihtiyacı karşılamıyor. Umarım gelecekte hem branşlaşma hem de örgütlenmede ilerleme sağlanır.
Benim hazırladığım takvimin bir farkı, sadece patika (trail), dağ ve sky koşulara dönük olması. Bu branşlardaki yurtdışı önemli koşuları da ekleyeceğim yakında.
Umarım ilgilenenlere bir katkım olur.

2 Beğeni

Burçak, eline sağlık. Teşekkürler.

1 Beğeni

Sağolasın Alper sizlerin de koşan ayaklarınıza, organizasyon emeklerinize sağlık!

Çekmeköy için takvimin birisi 17 Ocak demiş, bir diğeri 18 Ocak.
bunların hangisi doğru?

DagTepeKos blogundaki takvim icin soyleyebilirim, tarihler organizasyonlarin kendi sitelerinden ya da kaynaklarindan alindi.
Her yaris girdisine tikladiginizda ilgili sitenin baglantisini bulabilir, tarihleri ya da basvuru kayit gibi bilgileri o baglantilardan ogrenebilirsiniz

1 Beğeni

Dogru tarih 18 Ocak.

ellerinize sağlık burçak hanım
sizler gibi ilgilenenler olduğu sürece daha güzel ve ayrıntılı takvimler hazır olacaktır her zaman…