Yaklaşık 4 ay önce EphesusUltra düşüncesi ve Google arama motorunun alçak yönlendirmesi ile ‘Zeytin koşuları 35K ‘ya kayıt yaptırdım. Sonraları anladım ki EphesusUltra başka bir yarışmış. Geçenlerde organizatör firmanın yetkilisi(@koşangezgin) ile mailleşip,’-sizin yarış için feyk’ diyorlar dediğimde. ‘-Biz onları söyleyenlerin kimler olduğunu biliyoruz.’ cevabını aldım.
Önümüzdeki hafta her iki yarışta aynı gün yapılacak. Nasıl olacak sa artık:) Forumdan katılacak olan ve bilgisi olan yazabilir mi?
koşan 3-5 tane insanız, koşulacak bölgenin aynı olması zaten orta yolu bulup daha iyi organize ve temeli sağlam bir etkinlik için ortak bir düşünce de birleşeceklerine herşey de olduğu gibi yarım yarım işler yapılıyor, her iki etkinliğe de katılmamak verilecek en güzel cevaptır.
Eskiden çok az yarış var diye hayıflanırken şimdi aynı güne 2 yarış olmaya başladı. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim.Fakat aynı güne aynı yerde/yörede yarış da gerçekten çok ilginç olmuş
Aynen öyle yapmak gerek aslında ama, çok heves ettik ya Şirince’mizde konuşmak için:)
Arkadaşlar selam… Efes ultra maratonunu Unlimited Academy düzenliyor. Unlimited Academy daha öncede birçok bilinen yarışın organizasyonunu yapan sağlam bir ekip .Ekip lideri Alicem birçok organizasyona aktif olarak katılmış (Görevli veya yarışan) işi bilen hoş sohbet çokta keyifli bir arkadaşımızdır.Şahsım olarak diğer organizasyonu yapan ekibi tanımıyorum. Unlimited Academy ile BodrunUltrada beraberdik 18 Marttada EfesUltrada birlikteyiz.